Info: dette er ikke ændringsloggen for seneste stabile version 4.13.1
se alle skifter

Pro v1.5.9 med sikkerhedsrettelser og hærder er tilgængelig

I de sidste par dage åbner opensl hjertefuld bug føre til en global bevidsthed om, at it-sikkerhed er essentiel i dag. Maps Marker Pro (henholdsvis vores servere) blev ikke påvirket af denne fejl, men levering af et sikkert plugin har altid været en høj prioritet i udviklingen.

Med v1.5.8 blev resultaterne fra Wien's anden sikkerhedsrevision implementeret, og med denne frigivelse foretog jeg en anden sikkerhedsrevision på egen hånd for yderligere at forbedre sikkerheden ved Maps Marker Pro.

Som et resultat af denne revision blev nogle potentielle problemstillinger på tværs af scripting også løst. Bemærk, at en hacker havde brug for adgang til en WordPress-adminbruger for at udnytte dem, og det ville have været temmelig usandsynligt, at en angriberen ville målrette Maps Marker Pro for f.eks. At forskyve et sted, når adgang til en WordPress-adminbruger ville tillade ham til at ændre skabelonfiler eller endda få adgang til databasens legitimationsoplysninger i wp-config.php. Ikke desto mindre er disse lavkritiske problemer nu rettet med v1.5.9.

Desuden er v1.5.9 al kommunikation med www.mapsmarker.com (f.eks. Plugin-opdateringer) nu fuldstændig via SSL - se nedenfor for at få flere oplysninger.


Lad mig vide, hvad du synes om denne nye udgivelse af indsender en anmeldelse!

Hvis du vil holde dig opdateret med den seneste udvikling af Maps Marker, skal du følge @MapsMarker på twitter (= mest aktuelle opdateringer), den Facebook, Google+ eller abonnere på nyheder via RSS eller via RSS / e-mail.

Jeg vil også gerne invitere dig til at deltage i vores affiliate program som tilbyder provisioner op til 50%. Hvis du er interesseret i at blive forhandler, kan du besøge https://www.mapsmarker.com/reseller


Lad os nu komme til højdepunkterne i pro v1.5.9:

Maps Marker Pro-forhandlerprogram lanceret

Hvis du er en webdesign / -udvikling og / eller online marketingagentur eller -udvikler gerne vil tilføje en anden god service til dit eksisterende tilbud, kan du videresælge Maps Marker Pro-pluginet som dit eget til dine egne klienter.

Som Maps Marker Pro-forhandler kan du tilføje kunder på egen hånd og placere ordrer på kundens vegne; til en rabatpris på 20%. For hver vellykket ordre vil pakkerne og aktiverne blive leveret til den videresolgte kundekonto; mens ordren og fakturaen forbliver hos forhandleren af ​​Maps Marker Pro.

Derudover kan du hvidmærke plugin: dette fjerner alle backlinks og logoer på backend, omdøber menuindtastning “Maps Marker Pro” til “Maps” samt synliggør sider og menuposter for Værktøjer, Indstillinger, Support og Licens for administratorbrugere kun.

Besøg https://www.mapsmarker.com/reseller for flere detaljer.

plugin-opdateringer leveres nu via SSL

Al kommunikation med www.mapsmarker.com (kontroller om en ny plugin-opdatering er tilgængelig, download af den aktuelle opdatering, opdateringer af din licensnøgle) udføres nu fuldstændigt via en krypteret kanal (SSL). Dette tilføjer et andet sikkerhedslag til plugin, da dette forhindrer fx man-in-the-middle-angreb. Rapporter eventuelle problemer!

Med dette trin støtter jeg også initiativet resetthenet.org - Se følgende video for flere detaljer:

opdater plugin-update-checker til v1.5

Shepherd fandt en plugin-konflikt med et andet premium-plugin, som kunne forhindre dig i at se, at der er en ny Maps Marker Pro-opdatering tilgængelig - mange tak for det! Dette er nu rettet med v1.5.9. Hvis du er berørt og ikke ser den nyeste tilgængelige opdatering, bedes du venligst åbne en support billet og jeg vil hjælpe dig med at løse dette.

Andre optimeringer og ændringer

 • Vis advarselsmeddelelse, hvis inkompatibelt plugin “Root Relative URLs” er aktiv (thx Brad!)
 • fjern plugin-versionen, der bruges fra kildekoden på frontend for at forhindre videregivelse af oplysninger
 • fjern kildekodekommentar om Maps Marker Pro, når indstillingen “fjern backlink” er aktiveret

Fejlrettelser

 • faste potentielle XSS-problemer (udnyttes kun af administratorer)
 • attribution af mapbox 2-basemap var forkert på markør- og lagredigeringssider
 • WMS-demonstrationslag “Wien offentlige toiletter” blev ikke vist i KML-visning (rettet kun på nye installationer for ikke at overskrive eksisterende brugerdefinerede indstillinger)

Oversættelser opdateringer

Takket være mange motiverede bidragydere kommer denne udgivelse med følgende opdaterede oversættelser:

 • Kinesisk oversættelse takket være John Shen, http://www.synyan.net og ck
 • Hollandsk oversættelse takket være Patrick Ruers, http://www.stationskwartiersittard.nl
 • Tysk oversættelse
 • Russisk oversættelse takket være Ekaterina Golubina (understøttet af Teplitsa fra Social Technologies - http://te-st.ru) og Vyacheslav Strenadko, http://poi-gorod.ru
 • Tyrkisk oversættelse takket være Emre Erkan, http://www.karalamalar.net og Mahir Tosun, http://www.bozukpusula.com

Hvis du vil bidrage til oversættelser (nye hindi-oversættere vil blive værdsat!), Kan du besøge https://translate.mapsmarker.com/projects/lmm for mere information. Bemærk, at oversættere også kompenseres for deres bidrag - for eksempel hvis en oversættelse er færdig med mindre end 50%, får oversætteren en gratis 25 licenspakke til en værdi af € 149 som en kompensation for at afslutte oversættelsen til 100%.

Outlook - mine planer for den næste udgivelse

Forstå, at jeg ikke kan love nogen frigivelsesdatoer for nye funktioner. Køreplanen for større nye funktioner (support til Google Street View og support til filtrering af lag på frontend) er stadig gyldig, jeg vil bare beholde fleksibiliteten til at tilføje optimeringer og bugfixes med temmelig ikke planlagte mindre udgivelser, der hovedsageligt skyldes brugernes feedback.

Venligst også se køreplanen for en grov plan for planlagte funktioner, og abonner venligst på denne blog (via RSS or E-mail) eller følg @MapsMarker på twitter (= mest aktuelle opdateringer), hvis du vil holde dig opdateret med de seneste udviklingsnyheder.

Fuld changelog

Maps Marker Pro forhandlerprogram lanceret - se https://www.mapsmarker.com/reseller for flere detaljer
Vis advarselsmeddelelse, hvis inkompatibelt plugin “Root Relative URLs” er aktiv (thx Brad!)
plugin-opdateringer leveres nu via SSL for at forhindre, at man-i-midten-angreb (understøtter resetthenet.org - rapporter venligst eventuelle problemer!)
fjern plugin-versionen, der bruges fra kildekoden på frontend for at forhindre videregivelse af oplysninger
fjern kildekodekommentar om Maps Marker Pro, når indstillingen “fjern backlink” er aktiveret
opdater plugin-update-checker til v1.5 (da det kan komme i konflikt med andre plugins ved hjælp af dette bibliotek, hvilket ikke resulterer i nogen info om nye opdateringer - thx Shepherd!)
faste potentielle XSS-problemer (udnyttes kun af administratorer)
attribution af mapbox 2-basemap var forkert på markør- og lagredigeringssider
WMS-demonstrationslag “Wien offentlige toiletter” blev ikke vist i KML-visning (rettet kun på nye installationer for ikke at overskrive eksisterende brugerdefinerede indstillinger)
Oversættelsesopdateringer
Hvis du vil hjælpe med oversættelser, kan du besøge webbaseret oversættelsesplatform
opdateret kinesisk oversættelse takket være John Shen, http://www.synyan.net og ck
opdateret hollandsk oversættelse takket være Patrick Ruers, http://www.stationskwartiersittard.nl
opdateret tysk oversættelse
opdateret russisk oversættelse takket være Ekaterina Golubina (understøttet af Teplitsa fra Social Technologies - http://te-st.ru) og Vyacheslav Strenadko, http://poi-gorod.ru
opdateret tyrkisk oversættelse takket være Emre Erkan, http://www.karalamalar.net og Mahir Tosun, http://www.bozukpusula.com

Vis tidligere skifter

Sådan downloades / opdateres

Den nemmeste måde at opdatere er at bruge WordPress-opdateringsprocessen: log ind med en bruger, der har administratorrettigheder, naviger til Dashboard / Updates, vælg plugins, der skal opdateres, og tryk på knappen “Update Plugins”.

Pro-plugin kontrollerer hver 12. time, hvis en ny version er tilgængelig. Du kan også udløse opdateringskontrollen manuelt ved at gå til Plugins og klikke på linket "Manuelt kontrollere for opdateringer" ved siden af ​​"Maps Marker Pro":

check-til-updates-nyt

Yderligere opdateringsnotater til betatestere

Ingen yderligere handling ved plugin-opdatering kræves.

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X