Info: dette er ikke ændringsloggen for seneste stabile version 4.13.1
se alle skifter

Pro v1.8 med liste over forbedringer af markører og nyt overvågningsværktøj er tilgængeligt

Denne udgivelse fokuserer på forbedringer vedrørende listen over markører under lagkort - en funktionsforbedring, som ofte blev anmodet om af brugere. Jeg tilføjede også et nyt overvågningsværktøj til ødelagte kort. Se nedenfor for flere detaljer.


Lad mig vide, hvad du synes om denne nye udgivelse af indsender en anmeldelse!

Hvis du vil holde dig opdateret med den seneste udvikling af Maps Marker, skal du følge @MapsMarker på twitter (= mest aktuelle opdateringer), den Facebook, Google+ eller abonnere på nyheder via RSS eller via RSS / e-mail.

Jeg vil også gerne invitere dig til at deltage i vores affiliate program som tilbyder provisioner op til 50%. Hvis du er interesseret i at blive forhandler, kan du besøge https://www.mapsmarker.com/reseller


Lad os nu komme til højdepunktet i pro v1.8:

lagkort: centerkort på markører og åbne popups ved at klikke på listen over markørposter

Med pro v1.8 kan du nu klikke på marknavnet eller markørikonet på listen over markører under lagkort og centrere kortet på denne markør og åbne popup-teksten:

listmarkers-enhancement

Kortet centreres som standard på markøren og åbner popup - hvis du vil have en anden klikfunktion, skal du navigere til Indstillinger / Kortstandard / Liste over markørindstillinger og ændre den nye indstilling "Standardhandling til at klikke på ikoner eller markørnavne" i henhold til til dine behov:

listmarkers-enhancement-indstillinger

nyt værktøj til overvågning af "aktive kortkoder til allerede slettede kort"

Når jeg leder efter nye websteder til min udstillingsside, Fandt jeg undertiden sider, der prøvede at få vist et kort med et ID, der ikke eksisterede mere (mest sandsynligt, da det originale kort blev slettet og et nyt blev oprettet, men kortkoden på siden blev ikke opdateret). Så i stedet for et kort vises følgende fejlbillede til brugere på frontend:

map-deleted-billede

For at informere dig om aktive kortkoder til ugyldige kort-id'er, tilføjede jeg et nyt overvågningsværktøj, der viser en administra- tionsmeddelelse, når et indhold på frontend med en aktiv kortkode til et ugyldigt kort-ID er indlæst. Følgende admin-meddelelse vises i din WordPress-backend som et resultat:

overvågning-værktøj-admin-varsel

Hvis du klikker på dette link, kommer du til værktøjsafsnittet i Maps Marker Pro, der viser dig en liste over berørte URL:

overvågning-tool-værktøjer

Som næste trin skal du navigere til den URL og skifte til indhold - rettelse af den ugyldige kortkode. Klik derefter på knappen "ryddeliste >>", så advarslen om administratoradvarsel forsvinder.

mulighed for at deaktivere Google Places Autocomplete API på backend

John rapporterede, at adgangen til Google API'er for nylig blev blokeret i Kina. Da jeg første skridt for de berørte brugere, introducerede jeg muligheden for deaktiveret Google Maps API-indlæsning på frontend med pro v1.6.

Uanset hvad rapporterede John, at brugen af ​​Google Places Autocomplete API på backend også bremsede de berørte websteder betydeligt.

Så med pro v1.8 introducerede jeg en ny mulighed for også at deaktivere Google Places Autocomplete API-indlæsning på backend, som kan findes på Settings / Google Maps / Google Places Autocomplete API:

google-steder-status

Bemærk, at deaktivering ikke anbefales og kun bør ske, hvis du ikke ønsker nogen forbindelse til Google API på backend, for eksempel hvis adgang er blokeret i dit land.

Som et resultat fungerer søgningen efter adresser efter adresse ikke længere, og du er nødt til at finde din placering manuelt ved at klikke og zoome eller indtaste bredde- og længdegradsværdier direkte:

google-steder-handicappede

Bemærk også, at hvis du deaktiverer Google Places Autocomplete API, skal du også deaktivere indlæsning af Google Map API ved Indstillinger / Google Maps / Google Maps API, da ellers kort bliver brudt på backend:

google-maps-api-handicappede

Andre optimeringer og ændringer

  • erstattede afviklede foruddefinerede MapBox-fliser “MapBox Streets” med “Natural Earth I” (gælder kun for nye installationer, nuværende brugere er nødt til at nulstille deres indstillinger for at ændringerne skal gælde)

Fejlrettelser

  • inputfelt for markør og lagzoom på backend var for lille på mobile enheder
  • undefined indeks PHP advarsler på kort oprettet med kortkoder
  • tilbageslag i popuptexter resulterede i ødelagte lagkort - nu erstattet med skråstreger (thx Dmitry!)
  • mulighed for at skjule nye mapsmarker.com blogposts og link sektion i dashboard widget blev brudt

Oversættelser opdateringer

Takket være mange motiverede bidragydere kommer denne udgivelse med følgende opdaterede oversættelser:

Hvis du vil bidrage til oversættelser (nye hindi-oversættere vil blive værdsat!), Kan du besøge https://translate.mapsmarker.com/projects/lmm for mere information.

Bemærk, at oversættere også kompenseres for deres bidrag - for eksempel hvis en oversættelse er færdig med mindre end 50%, får oversætteren en gratis 25 licenspakke til en værdi af € 149 som en kompensation for at afslutte oversættelsen til 100%.

Outlook - mine planer for den næste udgivelse

Til pro v1.9 planlægger jeg at tilføje geolocation support, hvilket betyder at tilføje en knap, der viser den aktuelle position for brugeren, der ser kortet. Se en demo her.

Forstå, at jeg ikke kan love nogen frigivelsesdatoer for nye funktioner. Køreplanen for større nye funktioner (support til Google Street View og support til filtrering af lag på frontend) er stadig gyldig, jeg vil bare beholde fleksibiliteten til at tilføje optimeringer og bugfixes med temmelig ikke planlagte mindre udgivelser, der hovedsageligt skyldes brugernes feedback.

Venligst også se køreplanen for en grov plan for planlagte funktioner, og abonner venligst på denne blog (via RSS or E-mail) eller følg @MapsMarker på twitter (= mest aktuelle opdateringer), hvis du vil holde dig opdateret med de seneste udviklingsnyheder.

Fuld changelog

lagkort: centerkort på markører og åbne popups ved at klikke på listen over markørposter
nyt værktøj til overvågning af "aktive kortkoder til allerede slettede kort"
mulighed for at deaktivere Google Places Autocomplete API på backend (for John & andre brugere i lande, hvor adgang til Google API'er er blokeret)
erstattede afviklede foruddefinerede MapBox-fliser “MapBox Streets” med “Natural Earth I”
inputfelt for markør og lagzoom på backend var for lille på mobile enheder
undefined indeks PHP advarsler på kort oprettet med kortkoder
tilbageslag i popuptexter resulterede i ødelagte lagkort - nu erstattet med skråstreger (thx Dmitry!)
mulighed for at skjule nye mapsmarker.com blogposts og link sektion i dashboard widget blev brudt
Oversættelsesopdateringer
Hvis du vil hjælpe med oversættelser, kan du besøge webbaseret oversættelsesplatform
opdateret tysk oversættelse
opdateret tyrkisk oversættelse takket være Emre Erkan, http://www.karalamalar.net og Mahir Tosun, http://www.bozukpusula.com

Vis tidligere skifter

Sådan downloades / opdateres

Den nemmeste måde at opdatere er at bruge WordPress-opdateringsprocessen: log ind med en bruger, der har administratorrettigheder, naviger til Dashboard / Updates, vælg plugins, der skal opdateres, og tryk på knappen “Update Plugins”. Pro-plugin kontrollerer hver 12. time, hvis en ny version er tilgængelig. Du kan også udløse opdateringskontrollen manuelt ved at gå til Plugins og klikke på linket "Manuelt kontrollere for opdateringer" ved siden af ​​"Maps Marker Pro":

manuel-update-kontrol

Hvis du ikke kan se linket "Kontroller for opdateringer" og bruger en version nedenfor 1.7, skal du opdatere manuelt en gang ved at downloade den aktuelle pakke fra https://www.mapsmarker.com/download-pro og overskriv de eksisterende plugin-filer på din server via FTP. Dette kan være nødvendigt på flere værter, der bruger forældede SSL-biblioteker, der forhindrer Maps Marker Pro i at oprette en sikker forbindelse til at hente opdateringspakken fra mapsmarker.com. Pro v1.7 inkluderer en løsning på den slags servere, og følgende opdateringer skal fungere igen som sædvanligt. Hvis du er berørt og har brug for hjælp, så tak åbne en support billet.

Yderligere opdateringsnotater til betatestere

Ingen yderligere handling ved plugin-opdatering kræves.

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X