10% rabatkode til at fejre 1-årsdagen for Maps Marker Pro

cookieFor præcist et år siden, Maps Marker Pro v1.0 blev frigivet, efter 19 måneder, siden jeg begyndte at arbejde på dette plugin.

Det har været et meget travlt år med mere end 30 udgivelser (inklusive betaversioner), der giver nye funktioner og masser af optimeringer samt bugfixes.

Så hvad kan du forvente af de næste år (e)?

Jeg holder mig stadig ved min vision - "arbejde hårdt for at levere den bedste kortlægningsløsning, der er tilgængelig for WordPress" - og køreplan præsenterer en grov retningslinje for, hvilke forbedringer der er planlagt til fremtidige udgivelser.

Udvikling generelt vil sandsynligvis bremse lidt, hvilket resulterer i længere perioder mellem nye (funktion) frigivelser - især da en af ​​mine største prioriteter er at holde en høj kompatibilitet for mit plugin. På grund af den stigende kompleksitet af dens codebase, skal flere og flere overvejelser tages i betragtning, når de forbedrer dens funktionaliteter - så der er brug for mere tid til testning for at sikre en konstant kvalitet.

I hvert fald - for at fejre det første jubilæum for Maps Marker Pro, udstedte jeg en 10% rabatkode, som du kan bruge, når du køber en licenspakke, der er gyldig indtil den 22. august. Bare indtast følgende kuponkode ved kassen:

1ST-JUBILÆUM info: rabatkoden er allerede udløbet

Som altid sætter jeg pris på din feedback til dine ideer, anmodninger om funktioner eller anmeldelser. Bare skriv en kommentar, send mig en e-mail eller komme i kontakt via Twitter, Facebook or Google+

Glad kortlægning!

Robert

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X