Kortikonsamling nu hostet på mapicons.mapsmarker.com

mapicons-logoKortikonsamlingen er et sæt med mere end 700 gratis ikoner, der skal bruges som stedmærker til dine POI-steder (interessepunkter) på dine kort. Projektet blev oprindeligt oprettet af Nicolas Mollet og tak til mange bidragydere det er blevet en central ressource for gratis kortikoner på internettet gennem årene.

mapicons-skærmbillede

Maps Marker Pro er også konfigureret til at arbejde ud af boksen med disse ikoner (du kan endda bruge den integrerede uploadfunktion til let at forbedre standardikonsættet, der leveres med Maps Marker Pro):

Desværre led Map Icons Collection mange serverproblemer for nylig. Til sidst besluttede den tidligere hosting-udbyder at blokere webstedet, da de mente, at brugen var i strid med deres hosting-politik (flere detaljer her).

For at hjælpe Nicolas og levere en mere pålidelig hosting for alle brugere af Map Icons Collections (inklusive Maps Marker Pro-brugere), aftalte jeg ham med at være vært for projektwebstedet på https://mapicons.mapsmarker.com (thx til min hostingudbyder twosteps.net for hurtigt at hjælpe her!)

Projektreglerne og brugsbetingelserne for Map Icons Collection vil ikke blive ændret gennem denne hoster-ændring: Nicolas fortsætter med at lede projektet, og ikoner er stadig tilgængelige under Creative Commons 3.0 BY-SA licens.

Ét svar på “Kortikonsamling nu hostet på mapicons.mapsmarker.com”

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X