Automatisk oversættelse af www.mapsmarker.com

Internationalisering og lokalisering har altid været en høj prioritet for os: ved hjælp af mere end 220 registrerede oversættere på vores glotpress-platform (i bytte for gratis licenser 😉) opnåede vi at sende Maps Marker Pro med i øjeblikket 46 forskellige oversættelser. Én ting manglede dog - indtil nu: oversættelse af vores websted, især videnbase hvor vi forsøger at levere de populære ofte stillede spørgsmål og tutorials.

Efter evaluering af forskellige tjenester besluttede vi at integrere gtranslate.io ind på vores hjemmeside. Gtranslate.io er en af ​​de førende udbydere af oversættelsesløsninger til WordPress og bruger Google neurale oversættelser, som er meget nøjagtige, når de oversætter fra engelsk. For eksempel er statistisk oversættelseskvalitet for spansk til engelsk rangeret til 6 ud af 10, hvor 10 er en perfekt oversættelse. Menneskelige oversættere rangerer generelt 8.5, og nye neurale maskinoversættelser rammede af 8.3.

Hvis du vil vise vores indhold på et andet sprog, skal du bruge rullemenuen i øverste højre hjørne. Eksempel på tysk på mobilerne:

Hvis du i stedet ønsker at bruge den originale engelske version, skal du klikke på det relevante link i den gule meddelelse øverst på siden.

Du kan også bruge sprog-rullemenuen i øverste højre hjørne til manuelt at vælge fra de mest almindelige sprog:

Vi håber, at denne forbedring af vores websted især hjælper dig med bedre at bruge dokumentationen på vores videnbase for eksempel.

Under alle omstændigheder skal du være opmærksom på, at demositet ikke er lokaliseret med vilje - du kan indstille grænsefladesproget der i admin-området dog til test af 46 tilgængelige oversættelser til Maps Marker Pro.

Hvis du oplever problemer med den automatiske oversættelse af vores websted, Vær venlig at informere os!

Dit Maps Marker Pro-team

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X