Info: dette er ikke ændringsloggen for seneste stabile version 4.14.3
se alle skifter

Maps Marker Pro v4.14.2 med en bugfix til Safari er tilgængelig

Desværre fungerede (eksperimentel) rettelsen til popup-problemet på visse versioner af Safari i Maps Marker Pro v4.14.1 ikke som forventet, og derfor besluttede vi at frigive v4.14.2 med en tilbageførsel til Leaflet 1.6.0 (da denne fejl blev introduceret i indlægsseddel 1.7.1). Når en ny version af Leaflet (1.7.x) er tilgængelig med en rettelse til denne fejl, vil vi inkludere den version i en ny Maps Marker Pro-udgivelse.

Med v4.14.2 tilføjede vi også mindre forbedringer af licensgodkendelsen: Hvis du først aktiverede licensen på dit hoveddomæne (som www.yourdomain.com), fungerer licensen nu automatisk på relaterede underdomæner (som subdomæne.ditdomæne.com) . Vær dog opmærksom på, at hvis du først aktiverede din (enkelt) licens på et underdomæne, fungerer dette ikke automatisk, og a genudstedelse af licensen kræves på hoveddomænet for at denne funktion skal fungere.

En opdateret til den nyeste version anbefales - som altid - stærkt.


Fuld changelog

Changelog til version 4.14.2 - frigivet den 16.09.2020 (udgivelses noter)

tilføj underdomæne logik til licens validering
tilbagekaldelsesfolderet til 1.6.0 (for at løse popup-problemer i Safari)

Hvis du oplever problemer, skal du søg i vores vidensbase eller indsende en helpdesk billet.

Glad kortlægning!

Dit Maps Marker Pro-team


Sådan opdateres

Den anbefalede måde at opdatere er at bruge WordPress-opdateringsprocessen: log ind med en bruger, der har administratorrettigheder, naviger til Dashboard / Updates, vælg plugins, der skal opdateres, og tryk på knappen “Update Plugins”. Pro plugin kontrollerer hver 24. time, om en ny version er tilgængelig. Du kan også udløse opdateringskontrollen manuelt ved at gå til Plugins og klikke på linket "Kontroller for opdateringer" ved siden af ​​"Maps Marker Pro".

Hvis der er en opdatering tilgængelig, skal du starte opdateringen ved at klikke på linket "opdater nu".

Hvis du prøver at opdatere fra v3.1.1 eller lavere, skal du se denne brugervejledning i vores vidensbase til installationsinstruktion og en migrationsvejledning.


Yderligere oplysninger til betatestere

Der kræves ingen yderligere ændringer (da der ikke var nogen betaudgivelse til denne udgivelse).


Yderligere oplysninger til databas API-brugere

Der kræves ingen yderligere handlinger til Database API brugere, når de opdateres til denne version.


Sådan installeres Maps Marker Pro fra bunden

For direkte at downloade og installere Maps Marker Pro som zip-fil, klik her.


Sådan kontrolleres integriteten af ​​plugin-pakken

Kontroller følgende fil for SHA-256-hashværdien og antallet af filer til denne udgivelse: https://www.mapsmarker.com/SHA256SUMS.txt

Denne fil er signeret digitalt med vores PGP-nøgle, nøglesignaturfil tilgængelig på https://www.mapsmarker.com/SHA256SUMS.txt.sig

Klik her for en tutorial om, hvordan du verificerer integriteten af ​​plugin-pakken (anbefales, hvis plugin-pakken til en ny installation ikke blev downloadet fra https://www.mapsmarker.com - verifikation er dog ikke nødvendig, hvis den automatiske opdateringsproces bruges).


Spørgsmål? Feedback? Kommentarer?

Fortæl os, hvad du synes om denne nye udgivelse af indsender en anmeldelse eller efterlade en kommentar nedenfor!

Hvis du vil holde dig opdateret med den nyeste Maps Marker Pro-udvikling, skal du følge @MapsMarker på twitter (= mest aktuelle opdateringer) eller til Facebook, abonner på nyheder via RSS eller via RSS / e-mail.

Vi vil også gerne invitere dig til at deltage i vores affiliate program som tilbyder provisioner op til 50%. Hvis du er interesseret i at blive forhandler, kan du besøge https://www.mapsmarker.com/reseller

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X