Automaattinen käännös sivustolle www.mapsmarker.com

Kansainvälistyminen ja lokalisointi on aina ollut meille ensisijainen tavoite: yli 220 rekisteröidyn kääntäjän avulla meidän glotpress-levymallissa (vastineeksi ilmaisista lisensseistä 😉) saimme toimittaa Maps Marker Pron tällä hetkellä 46 eri käännöksellä. Yksi asia kuitenkin puuttui - toistaiseksi: verkkosivustomme käännös, etenkin tietopohja jossa yritämme tarjota suosittuja usein kysyttyjä kysymyksiä ja oppaita.

Eri palvelujen arvioinnin jälkeen päätimme integroitua gtranslate.io verkkosivustollemme. Gtranslate.io on yksi johtavista WordPress-käännösratkaisujen tarjoajista ja käyttää Googlen hermo käännöksiä, jotka ovat erittäin tarkkoja kääntäessään englantia. Esimerkiksi tilastollisen käännöksen laatu espanjasta englanniksi oli 6/10, 10 on täydellinen käännös. Ihmiskääntäjät ovat yleensä 8.5: ssä ja uusien hermojen konekäännökset saavuttivat 8.3.

Jos haluat näyttää sisältömme toisella kielellä, käytä oikeassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa. Esimerkki saksalaiselle matkapuhelimella:

Jos haluat käyttää sen sijaan alkuperäistä englanninkielistä versiota, napsauta asianmukaista linkkiä sivun yläreunassa olevassa keltaisessa ilmoituksessa.

Voit myös käyttää oikeassa yläkulmassa olevaa avattavaa kieltä valitaksesi manuaalisesti yleisimmistä kielistä:

Toivomme, että tämä verkkosivustomme parannus auttaa sinua käyttämään paremmin meidän dokumenteitamme tietopohja esimerkiksi.

Joka tapauksessa, ota huomioon, että demosivustoa ei ole lokalisoitu tarkoituksella - voit asettaa käyttöliittymän kielen sinne pääkäyttäjäalueella, vaikka testaat 46 käytettävissä olevaa käännöstä Maps Marker Prolle.

Jos sinulla on ongelmia verkkosivustomme automaattisessa kääntämisessä, ota meihin yhteyttä!

Maps Marker Pro -tiimisi

Kommentteja tai muita kysymyksiä?

Jos etsit teknistä tukea klikkaa tästä, kaikkiin muihin kysymyksiin käytä yhteydenottolomakettamme saada yhteyttä! Odotamme innolla kuulemistasi!

Maps Marker Pro -tiimisi

en English
X