10% rabattkode for å feire 1-årsjubileet for Maps Marker Pro

cookieFor nøyaktig ett år siden, Maps Marker Pro v1.0 ble løslatt, etter 19 måneder siden jeg begynte å jobbe med denne pluginen.

Det har vært et veldig travelt år med mer enn 30 utgivelser (inkludert betaversjoner), som gir nye funksjoner og mange optimaliseringer så vel som bugfixes.

Så hva kan du forvente deg fra neste år?

Jeg holder meg fortsatt til mitt syn - "jobbe hardt for å tilby den beste kartleggingsløsningen tilgjengelig for WordPress" - og veikart presenterer en grov retningslinje for hvilke forbedringer som er planlagt for fremtidige utgivelser.

Utvikling generelt vil sannsynligvis avta litt, noe som resulterer i lengre perioder mellom nye (funksjoner) utgivelser - spesielt ett av de viktigste prioriteringene mine er å holde en høy kompatibilitet for min plugin. På grunn av den økende kompleksiteten i kodebasen, må flere og flere hensyn tas i betraktning når funksjonaliteten forbedres - så det kreves mer tid for testing for å sikre en konstant kvalitet.

Uansett - for å feire det første jubileet for Maps Marker Pro, ga jeg ut en 10% rabattkode du kan bruke når du kjøper en lisenspakke, gyldig til 22. august. Bare skriv inn følgende kupongkode i kassen:

1ST-JUBILEUM info: rabattkoden er allerede utløpt

Som alltid setter jeg pris på tilbakemeldingene dine om ideene dine, funksjonsforespørsler eller anmeldelser. Bare legg igjen en kommentar, send meg en emalje eller ta kontakt via Twitter, Facebook or Google+

Glad kartlegging!

Robert

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X