Map Icons Collection er nå vert på mapicons.mapsmarker.com

mapicons-logoMap Icons Collection er et sett med mer enn 700 gratis ikoner som kan brukes som stedsmerker for POI-stedene dine (poeng av interesse) på kartene dine. Prosjektet ble opprinnelig opprettet av Nicolas Mollet og takk til mange bidragsytere Det har blitt en sentral ressurs for gratis kartikoner på internett gjennom årene.

mapicons-skjermbilde

Maps Marker Pro er også konfigurert til å fungere ut av esken med disse ikonene (du kan til og med bruke den integrerte opplastingsfunksjonen for å enkelt forbedre standardikonet som ble levert med Maps Marker Pro):

Dessverre har Map Icons Collection fått mange serverproblemer i det siste. Til slutt bestemte den tidligere hostingleverandøren seg for å blokkere nettstedet da de mente bruken var i strid med deres hosting-policy (mer informasjon her).

For å hjelpe Nicolas og levere en mer pålitelig hosting for alle brukere av Map Icons Collections (inkludert Maps Marker Pro-brukere), ble jeg enig med ham om å være vertskap for prosjektnettstedet på https://mapicons.mapsmarker.com (thx til min leverandør twosteps.net for raskt å hjelpe deg her!)

Prosjektreglene og bruksbetingelsene for Map Icons Collection vil ikke bli endret gjennom denne hoster-endringen: Nicolas vil fortsette å lede prosjektet og ikonene er fremdeles tilgjengelige under Creative Commons 3.0 BY-SA lisens.

Én respons på “Map Icons Collection nå vert på mapicons.mapsmarker.com”

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X