Czy mogę wrócić do wersji bezpłatnej bez utraty danych?

Tak, jeśli użyłeś uaktualnienia pro do uruchomienia 30-dniowej bezpłatnej wersji próbnej i chcesz przywrócić bezpłatną wersję po upływie 30-dniowej bezpłatnej wersji próbnej, jest to możliwe bez utraty danych.

Ponieważ Maps Marker Pro v4.0, który ma pełne przepisanie i nie dzieli już żadnej bazy kodu z Leaflet Maps Marker, wycofanie z wersji bezpłatnej do pro nie jest już możliwe, jak to było wcześniej w Maps Marker Pro v3.1.1. Ponieważ obie wtyczki używają różnych tabel bazy danych, możesz jednak przełączać się między tymi dwiema wersjami w dowolnym momencie - zmiany w wersji pro nie będą jednak odzwierciedlone w wersji darmowej od czasu Maps Marker Pro v4.0.

1
0
5325
Oceń tę odpowiedź FAQ
en English
X