10% rabattkod för att fira 1: a årsdagen till Maps Marker Pro

kakaExakt ett år sedan, Maps Marker Pro v1.0 släpptes, efter 19 månader sedan jag började arbeta med detta plugin.

Det har varit ett mycket upptaget år med mer än 30 utgivningar (inklusive betaversioner), tillhandahåller nya funktioner och massor av optimeringar samt bugfixes.

Så vad kan du förvänta dig av nästa år?

Jag håller mig fortfarande vid min vision - "arbeta hårt för att tillhandahålla den bästa kartläggningslösningen tillgänglig för WordPress" - och färdplan presenterar en grov riktlinje för vilka förbättringar planeras för framtida utsläpp.

Utvecklingen i allmänhet kommer troligen att sakta lite, vilket resulterar i längre perioder mellan nya (funktions) utgivningar - särskilt eftersom en av mina högsta prioriteringar är att hålla en hög kompatibilitet för min plugin. Även på grund av den ökande komplexiteten i kodbasen måste fler och fler överväganden beaktas vid förbättring av dess funktionalitet - så mer tid krävs för testning för att säkerställa en konstant kvalitet.

Hur som helst - för att fira första årsdagen till Maps Marker Pro utfärdade jag en 10% rabattkod du kan använda när du köper ett licenspaket, giltigt till 22 augusti. Ange bara följande kupongkod vid kassan:

1 ÅRS JUBILEUM info: rabattkoden har redan gått ut

Som alltid uppskattar jag din feedback om dina idéer, funktionsförfrågningar eller omdömen. Lämna bara en kommentar, skicka mig en e-mail eller ta kontakt via Twitter, Facebook or Google+

Lycklig kartläggning!

Robert

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X