Map Icons Collection är nu värd på mapicons.mapsmarker.com

mapicons-logotypMap Icons Collection är en uppsättning av mer än 700 gratis ikoner som kan användas som platsmärken för dina POI-platser (intressepunkter) på dina kartor. Projektet skapades ursprungligen av Nicolas Mollet och tack till många bidragsgivare Det har blivit en central resurs för gratis kartikoner på internet under åren.

mapicons-skärmdump

Maps Marker Pro har också konfigurerats för att fungera ut ur rutan med de ikonerna (du kan till och med använda den integrerade uppladdningsfunktionen för att enkelt förbättra standardikonuppsättningen levererad med Maps Marker Pro):

Tyvärr fick Map Icons Collection många serverproblem på sistone. I slutändan beslutade den tidigare värdleverantören att blockera webbplatsen eftersom de ansåg att användningen stred mot deras webbhotell (mer information här).

För att hjälpa Nicolas och att leverera en mer pålitlig värd för alla användare av Map Icons Collection (inklusive Maps Marker Pro-användare), gick jag med honom om att vara värd för projektets webbplats på https://mapicons.mapsmarker.com (thx till min värdleverantör twosteps.net för att snabbt hjälpa till här!)

Projektreglerna och användningsvillkoren för Map Icons Collection kommer inte att ändras genom denna hoster-förändring: Nicolas kommer att fortsätta att leda projektet och ikonerna är fortfarande tillgängliga under Creative Commons 3.0 BY-SA licens.

Ett svar på “Map Icons Collection nu värd på mapicons.mapsmarker.com”

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X