Automatisk översättning av www.mapsmarker.com

Internationalisering och lokalisering har alltid varit en hög prioritet för oss: med hjälp av mer än 220 registrerade översättare på vår glotpress-plattform (i utbyte mot gratis licenser 😉) uppnådde vi att leverera Maps Marker Pro med för närvarande 46 olika översättningar. En sak saknades dock - fram till nu: översättningen av vår webbplats, särskilt kunskapsbas där vi försöker tillhandahålla de populära vanliga frågorna och tutorials.

Efter utvärdering av olika tjänster beslutade vi att integrera gtranslate.io på vår webbplats. Gtranslate.io är en av de ledande leverantörerna av översättningslösningar för WordPress och använder Googles neurala översättningar som är mycket exakta när de översätter från engelska. Exempelvis statistisk översättningskvalitet för spanska till engelska rankade på 6 av 10, varav 10 är en perfekt översättning. Mänskliga översättare rankas i allmänhet med 8.5 och nya neurala maskinöversättningar blev 8.3.

Om du vill visa vårt innehåll på ett annat språk, använd rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet. Exempel för tyska på mobilerna:

Om du vill använda den ursprungliga engelska versionen istället, klicka på lämplig länk i det gula meddelandet överst på sidan.

Du kan också använda rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet för att manuellt välja bland de vanligaste språken:

Vi hoppas att denna förbättring av vår webbplats särskilt hjälper dig att bättre använda dokumentationen på vår kunskapsbas till exempel.

Hur som helst, var medveten om att demosidan inte är avsiktligt lokaliserad - du kan ställa in gränssnittsspråket där i adminområdet men för att testa 46 tillgängliga översättningar för Maps Marker Pro.

Om du får problem med automatisk översättning av vår webbplats, Vänligen meddela oss!

Ditt Maps Marker Pro-team

Kommentarer eller ytterligare frågor?

Om du letar efter teknisk support klicka här, för alla andra frågor tack använd vårt kontaktformulär att komma i kontakt! Vi ser fram emot att höra från dig!

Ditt Maps Marker Pro-team

en English
X