Hotfix til problemet “W3 Total Cache” siden v0.9.5

Opdatering 30.9.2016: W3 Total Cache v0.9.5.1 er blevet frigivet i dag, hvilket igen tilføjer bagudkompatibilitet til tredjeparts-plugins ved hjælp af deres funktioner og klasser. Maps Marker Pro og Leaflet Maps Marker fungerer korrekt ud af boksen med W3 Total Cache v0.9.5.1, selvom hotfixen nedenfor ikke blev anvendt.

Den populære W3 Total Cache-plugin blev opdateret til v0.9.5 i dag. Desværre overvejer denne opdatering ikke bagudkompatibilitet til funktioner, hvor mange andre plugins - inklusive Maps Marker Pro - er afhængige af. Dette er grunden til at opdatering til W3TC 0.9.5 kan gøre dele af din WordPress-backend utilgængelige, og du vil se følgende fejl i indholdsområdet i stedet:

Fatal error: Call to undefined function w3_instance()...

Da vi i øjeblikket er i de sidste trin med at forberede de kommende udgivelser, besluttede vi at udgive en hotfix til dette emne. Denne hotfix er føjet til den aktuelle version af pro v2.7.3 - så hvis du har downloadet Maps Marker Pro efter 26. september, er du ikke berørt af dette problem og behøver ikke at anvende hotfixet. Hvis du downloadede Maps Marker Pro inden 26. september (og opdaterede til W3 Total Cache v0.9.5), skal du følge denne tutorial for at anvende hotfix:

Som et alternativ kan du også redigere filen /wp-content/plugins/leaflet-maps-marker-pro/inc/compatibility-checks.php direkte og slet W3TC-kompatibilitetskontrollen (på linje 65-94 for v2.7.3)

Vær opmærksom på, at selvstudiet kun gælder for Maps Marker Pro - hvis du leder efter en tutorial om, hvordan du anvender hotfixet til Leaflet Maps Marker, bedes du venligst Klik her.

Vi beklager denne ulejlighed. For fremtidig version vil vi forsøge at sikre, at vores kode kører korrekt, selvom funktion fra tredjeparts plugins fjernes eller ikke er tilgængelig mere ...

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X