Bounty Hunters ønskede! Find sikkerhedsfejl for at tjene kontanter og licenser

Foto: Boba Fett cosplayer på Phoenix Comicon 2012 i Phoenix, Arizona. Forfatter: Gage Skidmore (eget arbejde) [CC-BY SA 2.0] via Wikimedia Commons]

Ingen teknologi er perfekt, og heller ikke vores. Der vil altid være ting, som vi kan have overset. Selvom vi ikke kan undgå at have blinde pletter, kan vi gøre noget for at identificere dem: Vi ringer til sikkerhedsforskere overalt for at hjælpe os med at finde sikkerhedsfejl og sikkerhedsproblemer i vores produkter.

Deltag i rækken af ​​Boba Fett, Greedo & Co .: Bliv en dusørjæger for Maps Marker Pro

Vi tilbyder en $ 10-bounty for gyldige sikkerhedsfejl (for eksempel simpel XSS), med mulighed for større bounties for mere alvorlige bugs, som for eksempel eksekvering af fjernkodeudnyttelse, SQL-injektion eller privilegering eskalering. Derudover tilbyder vi en professionel pakke til Maps Marker Pro, der er gyldig til 25 domæner, herunder adgang til opdateringer og support i 3 år (listepris: € 499) for hver person, der rapporterer en gyldig sikkerhedsfejl.

Der udbetales beløb for sårbarheder i kildekoden, men føles for at indsende sårbarheder uden for dette for en valgfri mindre bounty. Vi har annonceret vores dusørjagt på bugbounty-platformen HackerOne, hvor du finder en fuld beskrivelse af vores belønningsprogram med en liste over gyldige mål: https://hackerone.com/mapsmarker_com_e_u

God jagt!

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X