Kuinka päivittää käyttöoikeutesi päivityksiin ja tukeen

Lisenssiavain itsessään ei vanhene, ja siihen sisältyy oletuksena pääsy päivityksiin ja tukialueeseen yhden vuoden ajan.

Kun päivitysten ja tuen käyttöoikeutesi on päättynyt, voit jatkaa lisenssisi käyttöä ilman rajoituksia. Siitä huolimatta et voi saada päivityksiä, kuten virhekorjauksia, uusia ominaisuuksia ja optimointeja, samoin kuin pääsy tukijärjestelmäämme.

Päivitysten ja tuen saatavuutta voidaan jatkaa valinnaisesti seuraavilla hinnoilla:

Uusiminen
1 vuosi
Uusiminen
3 vuotta (10% alennus)
Uusiminen
5 vuotta (15% alennus)
Henkilökohtainen paketti (tuki 1 verkkotunnukselle)
€ 25
75 € 68
125 € 113
Plus-paketti (tuki 5 verkkotunnukselle)
€ 59
177 € 160
295 € 250
Professional-paketti (tuki 25 verkkotunnukselle)
€ 149
447 € 400
745 € 630

Tässä on vaiheet, jotka sinun on suoritettava päivittääksesi päivityksiä ja tukea:

vaihe 1: kirjaudu sisään suojatulle asiakasalueelle osoitteessa https://www.mapsmarker.com/login sähköpostiosoitteesi ja salasanasi kanssa:

vaihe 2: napsauta valikosta Omat paketit:

vaihe 3: napsauta ”Näytä yksityiskohdat” lisenssiavaimessa, jolla on pääsy päivityksiin ja tukeen, jonka haluat uusia:

vaihe 4: napsauta välilehteä ”Pääsy laajennuspäivityksiin”:

vaihe 5: napsauta linkkiä “jatka tilaamista tai oppia lisää”:

vaihe 6: napsauta painiketta Lisää ostoskoriin:

vaihe 7: napsauta painiketta kassalle:

Vaihtoehtoisesti: jos olet saanut kuponkikoodin, kirjoita ensin kuponkikoodi ja paina painiketta “Enter kuponki” ennen kassalle siirtymistä.

vaihe 8: tarkista onko tietosi edelleen oikein ja napsauta alareunassa olevaa painiketta “jatka seuraavaan vaiheeseen”:

vaihe 9: napsauta painiketta “suorita maksu”:

vaihe 10: viimeistele tilaus valitsemalla haluamasi maksutapa ja kirjoittamalla tilauksen loppuun tarvittavat tiedot.

Saat sähköpostitse vahvistuksen tilauksestasi.

vaihe 11: tärkeä: siirry takaisin “Pro License Settings” -sivulle WordPress-järjestelmänvalvojan alueella (valikko Maps Marker Pro / License Settings) ja napsauta “Päivitä” -painiketta:

Se siitä.

Varoitusviesti katoaa ja voit vastaanottaa uusia päivityksiä integroidun laajennuspäivityksen kautta uudelleen ja myös avata tukiliput asiakasalueella:

1
0
13377
Arvioi tämä käyttöopas
en English
X