Hurtigreparasjon for problemet “W3 Total Cache” siden v0.9.5

Oppdatering 30.9.2016: W3 Total Cache v0.9.5.1 har blitt utgitt i dag, noe som legger til bakoverkompatibilitet for tredjeparts plugins ved å bruke deres funksjoner og klasser. Maps Marker Pro og Leaflet Maps Marker vil fungere ordentlig utenfor boksen med W3 Total Cache v0.9.5.1 selv om hurtigreparasjonen nedenfor ikke ble brukt.

Den populære W3 Total Cache-plugin ble oppdatert til v0.9.5 i dag. Dessverre denne oppdateringen ikke anser bakover kompatibilitet for funksjoner mange andre plugins - inkludert Maps Marker Pro - er avhengig av. Dette er grunnen til at oppdatering til W3TC 0.9.5 kan gjøre deler av WordPress-backend utilgjengelig, og du vil se følgende feil i innholdsområdet i stedet:

Fatal error: Call to undefined function w3_instance()...

Siden vi for øyeblikket er i de siste trinnene med å forberede de kommende utgivelsene, bestemte vi oss for å publisere en hurtigreparasjon for denne utgaven. Denne hurtigreparasjonen er lagt til den nåværende versjonen av v2.7.3 - så hvis du har lastet ned Maps Marker Pro etter 26. september, blir du ikke berørt av dette problemet og trenger ikke å bruke hurtigreparasjonen. Hvis du lastet ned Maps Marker Pro før 26. september (og oppdaterte til W3 Total Cache v0.9.5), må du følge denne opplæringen for å bruke hurtigreparasjonen:

Som et alternativ kan du også redigere filen /wp-content/plugins/leaflet-maps-marker-pro/inc/compatibility-checks.php direkte og slett W3TC-kompatibilitetskontrollen (på linje 65-94 for v2.7.3)

Vær oppmerksom på at opplæringen ovenfor bare gjelder for Maps Marker Pro - hvis du leter etter en tutorial om hvordan du bruker hurtigreparasjonen for Leaflet Maps Marker, vennligst Klikk her.

Vi beklager dette. For fremtidig versjon vil vi prøve å sikre at koden vår kjører riktig selv om funksjonen fra tredjeparts plugins fjernes eller ikke er tilgjengelig lenger ...

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X