Bounty Hunters ville! Finn sikkerhetsfeil for å tjene penger og lisenser

Foto: Boba Fett cosplayer på Phoenix Comicon 2012 i Phoenix, Arizona. Forfatter: Gage Skidmore (eget arbeid) [CC-BY SA 2.0] via Wikimedia Commons]

Ingen teknologi er perfekt, og heller ikke vår. Det vil alltid være ting som vi kan ha oversett. Selv om vi ikke kan unngå å ha blinde flekker, kan vi gjøre noe for å identifisere dem: Vi roper til sikkerhetsforskere overalt for å hjelpe oss med å finne sikkerhetsfeil og sikkerhetsproblemer i produktene våre.

Bli med i rekkene av Boba Fett, Greedo & Co .: Bli en dusørjeger for Maps Marker Pro

Vi tilbyr en $ 10-bounty for gyldige sikkerhetsfeil (for eksempel enkel XSS), med muligheten for større bounties for mer alvorlige feil, som for eksempel eksekveringsutstyr for ekstern kode, SQL-injeksjon eller privilegering av eskalering. I tillegg tilbyr vi en profesjonell pakke for Maps Marker Pro som er gyldig for 25 domener, inkludert tilgang til oppdateringer og support i 3 år (listepris: € 499) for hver person som rapporterer en gyldig sikkerhetsfeil.

Beløp betales for sårbarheter i kildekoden, men føler at de sender inn sårbarheter utenfor det for en mindre valgfri bonus. Vi har annonsert skuddjakten vår på bug-dusørplattformen HackerOne, hvor du finner en full beskrivelse av belønningsprogrammet vårt med en liste over gyldige mål: https://hackerone.com/mapsmarker_com_e_u

God jakt!

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X