Jak odnowić dostęp do aktualizacji i pomocy technicznej

Sam klucz licencyjny nie wygasa i domyślnie obejmuje dostęp do aktualizacji i obszaru wsparcia przez 1 rok.

Po wygaśnięciu dostępu do aktualizacji i pomocy technicznej możesz nadal korzystać z licencji bez żadnych ograniczeń. Niemniej jednak nie będziesz w stanie otrzymywać aktualizacji, w tym poprawek błędów, nowych funkcji i optymalizacji, a także dostępu do naszego systemu wsparcia.

Dostęp do aktualizacji i wsparcia można opcjonalnie przedłużyć w następujących cenach:

Odnowienie dla
Rok 1
Odnowienie dla
3 lata (10% zniżki)
Odnowienie dla
5 lata (15% zniżki)
Pakiet osobisty (obsługa 1 domeny)
€ 25
75 € 68
125 € 113
Pakiet Plus (obsługa 5 domen)
€ 59
177 € 160
295 € 250
Pakiet profesjonalny (obsługa 25 domen)
€ 149
447 € 400
745 € 630

Oto kroki, które należy podjąć, aby odnowić dostęp do aktualizacji i pomocy technicznej:

krok 1: zaloguj się do bezpiecznego obszaru klienta pod adresem https://www.mapsmarker.com/login za pomocą adresu e-mail i hasła:

krok 2: kliknij „Moje pakiety” z menu:

krok 3: kliknij „zobacz szczegóły” na kluczu licencyjnym, który dostęp do aktualizacji i pomocy technicznej chcesz odnowić:

krok 4: kliknij zakładkę „Dostęp do aktualizacji wtyczek”:

krok 5: kliknij link „kontynuuj zamawianie lub dowiedz się więcej”:

krok 6: kliknij przycisk „dodaj do koszyka”:

krok 7: kliknij przycisk „kasy”:

Opcjonalnie: jeśli otrzymałeś kod kuponu, najpierw wprowadź kod kuponu i naciśnij przycisk „Wprowadź kupon”, zanim przejdziesz do kasy.

krok 8: sprawdź, czy twoje dane są nadal poprawne i kliknij przycisk „przejdź do następnego kroku” u dołu:

krok 9: kliknij przycisk „dokonaj płatności”:

krok 10: zakończ zamówienie, wybierając preferowaną metodę płatności i wprowadzając dane potrzebne do zrealizowania zamówienia.

Otrzymasz wiadomość e-mail jako potwierdzenie zamówienia.

krok 11: ważne: wróć do strony „Ustawienia licencji Pro” w obszarze administracyjnym WordPress (menu Mapy Marker Pro / Ustawienia licencji) i kliknij przycisk „Aktualizuj”:

Otóż ​​to.

Komunikat ostrzegawczy znika i możesz ponownie otrzymywać nowe aktualizacje za pośrednictwem zintegrowanego aktualizatora wtyczek, a także otwierać zgłoszenia do pomocy technicznej w strefie klienta:

1
0
13370
Oceń ten podręcznik użytkownika
en English
X