Snabbkorrigering för problemet "W3 Total Cache" sedan v0.9.5

Uppdatering 30.9.2016: W3 Total Cache v0.9.5.1 har släppts idag, vilket lägger till bakåtkompatibilitet för tredjepartsplugins med deras funktioner och klasser. Maps Marker Pro och Broschyren Map Marker fungerar korrekt ur rutan med W3 Total Cache v0.9.5.1 även om snabbkorrigeringen nedan inte tillämpades.

Den populära W3 Total Cache-plugin uppdaterades till v0.9.5 idag. Tyvärr beaktar inte denna uppdatering bakåtkompatibilitet för funktioner som många andra plugins - inklusive Maps Marker Pro - beror på. Det är därför uppdatering till W3TC 0.9.5 kan göra delar av din WordPress-backend otillgängliga och du kommer att se följande fel i innehållsområdet istället:

Fatal error: Call to undefined function w3_instance()...

Eftersom vi just nu är i de sista stegen för att förbereda de kommande utgåvorna, beslutade vi att publicera en snabbkorrigering för detta nummer. Den snabbkorrigeringen har lagts till i den aktuella versionen av pro v2.7.3 - så om du har laddat ner Maps Marker Pro efter 26 september, påverkas du inte av det här problemet och behöver inte använda snabbkorrigeringen. Om du laddade ner Maps Marker Pro före 26 september (och uppdaterade till W3 Total Cache v0.9.5) måste du följa denna tutorial för att använda snabbkorrigeringen:

Som ett alternativ kan du också redigera filen /wp-content/plugins/leaflet-maps-marker-pro/inc/compatibility-checks.php direkt och ta bort W3TC-kompatibilitetskontrollen (på rad 65-94 för v2.7.3)

Tänk på att handledning ovan endast gäller för Maps Marker Pro - om du letar efter en handledning om hur du tillämpar snabbkorrigeringen för Leaflet Maps Marker, snälla Klicka här.

Vi är ledsna för det här besväret. För framtida version kommer vi att försöka se till att vår kod körs ordentligt även om funktion från plug-in från tredje part tas bort eller inte är tillgänglig längre ...

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X