Bounty Hunters ville! Hitta säkerhetsfel för att tjäna pengar och licenser

Foto: Boba Fett cosplayer på Phoenix Comicon 2012 i Phoenix, Arizona. Författare: Gage Skidmore (eget arbete) [CC-BY SA 2.0] via Wikimedia Commons]

Ingen teknik är perfekt och inte heller vår. Det kommer alltid att finnas saker som vi kan ha förbisett. Även om vi inte kan undvika att ha blinda fläckar, kan vi göra något för att identifiera dem: Vi uppmanar säkerhetsforskare överallt att hjälpa oss hitta säkerhetsfel och säkerhetsproblem i våra produkter.

Gå med i Boba Fett, Greedo & Co: s räkning: Bli en skottjägare för Maps Marker Pro

Vi erbjuder en $ 10-avgift för giltiga säkerhetsbuggar (till exempel enkel XSS), med möjlighet till större bounties för mer allvarliga buggar, som till exempel exekveringsutnyttjelser för fjärrkod, SQL-injektion eller privilegieradalering. Dessutom erbjuder vi ett professionellt paket för Maps Marker Pro som är giltigt för 25 domäner, inklusive tillgång till uppdateringar och support under 3 år (listpris: € 499) för varje person som rapporterar ett giltigt säkerhetsfel.

Vederlag betalas för källkodssårbarheter, men känner att skicka sårbarheter utanför det för en mindre valör. Vi har annonserat vår skottjakt på bounty-plattformen HackerOne, där du hittar en fullständig beskrivning av vårt belöningsprogram med en lista med giltiga mål: https://hackerone.com/mapsmarker_com_e_u

Bra jakt!

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X