Info: dette er ikke ændringsloggen for seneste stabile version 4.13.1
se alle skifter

Leaflet Maps Marker Pro v1.0 er tilgængelig

Det hele startede den 8. oktober 2011: Jeg deltog i hackathon CreateCamp Wien hvor vi var i stand til at teste en ny udgivelse af WMTS API fra Wien, som blev gjort tilgængelig gennem byens åbent datainitiativ (som har udviklet sig til et af de førende åbne datainitiativer i hele Europa indtil nu).

Sindre Wimberger, en ven med udvikler, lavede nogle showcases med Leaflet.js - som jeg ikke vidste før den weekend. Som jeg altid har haft travlt med WordPress projekter, Jeg spekulerede på, om der eksisterede noget plugin ved hjælp af Leaflet. Da der ikke var noget plugin tilgængeligt, begyndte jeg at arbejde på Leaflet Maps Marker. Sindre var så venlig at hjælpe mig med at overvinde nogle indledende problemer - tak igen Sindre!

Efter 2,5 måneders udvikling betragtede jeg kvaliteten som god nok til at frigive v1.0 den 1. januar 2012 - med en tidsplan, der ikke kunne have været bedre: Google var begyndt at opkræve for indlejring af kort, folk ledte efter alternativer.

Så udviklede ting sig hurtigere, end jeg havde forestillet mig, og i slutningen af ​​2012 kunne jeg se tilbage til et intenst år, som kostede mig masser af søvn (jeg er stadig ved at udvikle projektet på fritiden), men gjorde mig ret stolt, da jeg så ved nøgletal:

Det var i december 2012. Nu ca. 7 måneder senere er disse tal næsten fordoblet:

Som du kan forestille dig, giver udviklingen og vedligeholdelsen af ​​et så stort projekt ikke meget tid til andre projekter (som jeg har arbejdet på for at leve på http://www.ihrwebprofi.at). Så i sommeren 2012 tog jeg derfor beslutningen om at begynde at udvikle en pro-version baseret på en freemium-model. Dette vil (forhåbentlig) generere nok indtægter til at være i stand til fuldt ud at koncentrere sig om den fremtidige udvikling, vedligeholdelse og support - uden at "blive tvunget" til at arbejde på andre projekter for at tjene til livets ophold for mig, min kone og mine to dejlige børn 🙂

Mine første planer var at frigive pro v1.0 i slutningen af ​​2012, men lanceringen måtte blive forsinket igen og igen. Min kone stoppede med at spørge "er du færdig endnu?" efter et par uger, og jeg håber, jeg kunne overbevise her om, at jeg havde brug for mere tid for at holde kvaliteten høj og levere en god brugeroplevelse. 😉

Cirka 19 måneder efter, at jeg først begyndte at arbejde på min plugin, er jeg meget stolt over at meddele, at Leaflet Maps Marker Pro v1.0 er tilgængelig. Jeg har lyttet til din feedback, og mange af dine funktionsanmodninger har gjort det til v1.0 - dem, der ikke er på køreplan til en senere frigivelse. Den gratis version vil naturligvis blive vedligeholdt yderligere, selvom ikke alle nye funktioner gør det til den gratis version (det er derfor, det kaldes en freemium-model 😉)

Leaflet Maps Marker Pro er et separat plugin, som du kan teste 30 dage gratis uden nogen forpligtelser. Pro plugin-installationsprogrammet kan være downloades her eller du kan bruge den integrerede pro-opgraderer, som jeg føjede til gratis version 3.6.
Uanset hvad, er opgradering let: pro-versionen genbruger alle indstillinger og kort, du har oprettet med den gratis version. Og hvis du ikke ønsker at købe en licensnøgle efter den gratis 30 dages prøveperiode, kan du altid skifte tilbage til den gratis version uden at miste nogen data.

Leaflet Maps Marker Pro er tilgængelig som licens på et enkelt sted eller med volumenrabatter som en 5/25/100/250/500 eller 1000 pakningslicens (se butik for priser). En licensnøgle er gyldig for et antal domæner (for eksempel: 5 pakkelicenser = 1 licensnøgle, der er gyldig for 5 domæner) og udløber ikke. En licensnøgle inkluderer også et års adgang til plugin-opdateringer og supportsystemet. Efter et år vil jeg anbefale at forlænge din adgang til opdateringer og support til 50% af den originale pakkepris for at holde dit plugin opdateret og sikkert - alligevel: dette genoptages, men valgfrit - Leaflet Maps Marker Pro won´ t stoppe med at arbejde efter 1 år - du vil bare ikke kunne hente plugin-opdateringer og support længere.

For mere information om de leverede tjenester, bedes du også tjekke til Servicevilkår side og fortrolighedspolitik, som jeg oprettede for at informere dig om, hvordan dine data bruges.

Så lad mig nu vise dig højdepunkterne i Leaflet Maps Marker Pro:

integration af den nyeste version af leaflet.js

pro-feature-brochureLeaflet Maps Marker Pro understøtter den nyeste version af leaflet.js, som er det centrale bibliotek, der bruges til visning af kort.

Hovedpunkter:

 • support til IE10-berøringsenheder
 • support til Metro-apps
 • en langt bedre implementering af panoreringstræning
 • forbedret zoom-animationskurve for en bedre følelse af overal
 • forbedret rullehjulzoom for at være mere lydhør
 • hånd markører til at trække
 • optimeret zoomkontroldesign

Men den virkelige magt af versionen af ​​leaflet.js, der bruges i Leaflet Maps Marker pro, kommer med omkring hundrede subtile forbedringer og bugfixes, hvilket forbedrer brugervenlighed, ydeevne og den samlede ”fornemmelse” ved at gennemse kortet endnu længere.

Til Leaflet Maps Marker Pro v1.1 planlægger jeg at integrere v0.6.3 - det gjorde det bare ikke længere i v1.0-udgivelsen.

Klik her for at få den fulde changelog for leaflet.js v0.5.1, der i øjeblikket er integreret i pro-versionen

mobiloptimerede kort ved hjælp af native javascript i stedet for jQuery

pro-forhåndsvisning-no-jQueryKort vil blive indlæst meget hurtigere med Leaflet Maps Marker Pro - især på mobile enheder - da der ikke er behov for nogen jQuery længere for at vise kort på frontend. Dette reducerer downloadstørrelsen på hvert kort med ca. 90kb og minimerer også de browserressourcer, der er nødvendige til visning af kort.

mulighed for at fjerne MapsMarker.com backlinks

Leaflet Maps Marker Pro giver dig mulighed for at skjule MapsMarker.com-backlinks fra kort, KML-filer og fra Wikitude-appen:

help-backlink

help-backlink-kml

pro-feature-Wikitude-backlink

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

Marker clustering

Leaflet Maps Marker Pro giver dig mulighed for at oprette smukt animerede markørklynger til lagkort:

help-clustering
Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

HTML5 fuldskærms kort

help-fullscreenLeaflet Maps Marker Pro giver dig mulighed for at tilføje en fuldskærmsknap til kortene. Hvis du klikker på denne knap, åbnes et HTML5-fuldskærms kort uden at forlade den side, du i øjeblikket ser.

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

Minimaps

Leaflet Maps Marker Pro giver dig mulighed for at tilføje et lille kort i hjørnet, der viser det samme som hovedkortet med en indstillet zoomforskydning:

help-minimap

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

support til mobilwebapp til fuldskærmekort og optimeret mobilvisning

Leaflet Maps Marker Pro giver dig mulighed for at gemme linket på fuldskærm kortet til hjemmeskærmen på iOS-enheder og genåbne kortet med et valgfrit startbillede som webapp - hvilket betyder visningen af ​​kortet i fuldskærmstilstand uden adresselinje:

help-webapp

Endvidere overvejes visningen af ​​den anvendte enhed, hvilket resulterer i optimeret visning af kort på fuldskærm, især på mobile enheder:

pro-feature-viewport-mobil

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

tilpasset Google Maps-styling

Leaflet Maps Marker Pro giver dig mulighed for let at tilpasse præsentationen af ​​standard Google-basiskort og ændre den visuelle visning af elementer som veje, parker og bebyggede områder:

help-google-styling-forhåndsvisning

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

QR-koder med brugerdefinerede baggrunde

Leaflet Maps Marker Pro giver dig mulighed for at bruge brugerdefinerede baggrunde til QR-koder.

help-visualead

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

Google Adsense til kort integration

Leaflet Maps Marker Pro understøtter Google Adsense til kort. Dette giver dig mulighed for at føje forskellige typer annoncer til dine Google maps:

help-adsense

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

upload ikon knap & brugerdefineret ikon bibliotek

Upload af nye ikoner bliver lettere med Leaflet Maps Marker Pro - du behøver ikke mere at bruge en FTP-klient, bare klik på den nye upload-knap og tilføj nye ikoner fra WordPress admin-område let:

pro-feature-ikon-upload

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

sikkerhedskopiering og gendannelse af indstillinger

Leaflet Maps Marker Pro giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere og gendanne dine indstillinger, hvilket gør det muligt hurtigt at skifte mellem forskellige plugin-profiler. Dette er især nyttigt, hvis du vil installere plugin med brugerdefineret konfiguration på flere websteder:

forhåndsvisning-backup-gendannelse-indstillinger

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

MapsMarker API

Administrer dine markører og lag gennem et meget tilpasseligt REST API, som understøtter GET & POST-anmodninger, JSON & XML som formater og blev udviklet med fokus på sikkerhed.

pro-forhåndsvisning-mapsmarker-api

For flere detaljer, se MapsMarker API-dokumenter

Avanceret nylig markørwidget

Leaflet Maps Marker Pro giver dig mulighed for at tilpasse hvilke markører og lag, der skal medtages eller ekskluderes i den nylige markørwidget:

pro-forhåndsvisning-avancerede-widget-fuld

Desuden kan du også fjerne attributningslinket fra den nyeste markørwidget:

pro-forhåndsvisning-avancerede-widget-noattribution

Klik her for at få mere information om denne pro-funktion

Vi arbejder hårdt på at levere den bedste kortlægningsløsning, der er tilgængelig for WordPress - hjælper dig med at dele dine yndlingspladser. Derfor er vi forpligtet til konstant at forbedre Leaflet Maps Marker Pro. Nedenfor finder du nogle højdepunkter fra vores udviklingsplan - hvis der mangler en vigtig en til dig, så lad os vide det, og vi tjekker, om vi kan inkludere det i en fremtidig udgivelse:

 • filter markører på frontend
 • support til visning af ruter (GPX)
 • support til visning af KML-filer
 • tilføjelse af markører fra frontend
 • support til Google Street View
 • import og eksport funktion for markører og lag
 • bedre integration i arbejdsgangen til offentliggørelse (tilføjelse af markører fra indlæg eller som brugerdefineret posttype)
 • support til Wikitude AR-startlinks
 • søg efter markører på frontend
 • tegne træk som polyliner, polygoner, rektangler, cirkler og markører på kort
 • e-mail-meddelelse om markør / lag-handlinger
 • tildele markører til flere lag
 • support til permalinks (http://your-domain.com/maps/marker/1/kml)
 • support til andre geokodningstjenester end Google Places
 • bedre integration med andre plugins (Google XML Sitemap, Kontaktformular 7, Event Organizer ...)

På siden køreplan kan også findes her - Hvis en funktion, du leder efter, mangler, skal du tilføje en kommentar der!

Vær opmærksom på, at jeg sandsynligvis i september lancerer et tilknyttet program. Dette giver dig mulighed for at promovere Leaflet Maps Marker Pro og automatisk få en bestemmelse for hver solgt licenspakke. Hvis du ønsker at blive informeret, når tilknyttet program lanceres, skal du følge @MapsMarker på twitter, på Facebook, Google+ eller abonnere på nyheder via RSS eller via RSS / e-mail.

Tøv ikke med at gøre det komme i kontakt - Jeg svarer gerne på dit spørgsmål!

Hvis du ikke har spørgsmål, ville jeg være glad hvis du gør det prøvede pro-versionen 😉

robertharm-140x185

Robert

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X