Gratis dine kort! Maps Marker Pro samarbejder med Mapzen

Vi er glade for at kunne meddele, at Maps Marker Pro samarbejder med Mapzen, en åben, bæredygtig og tilgængelig kortlægningsplatform.

mapzen-search-large

Da Maps Marker Pro-grundlægger Robert Harm begyndte at arbejde på plugin for tre år siden, begyndte det som et sjovt sideprojekt ved en åben datahackathon i hans hjemby Wien, Østrig. Med Maps Marker Pro havde han til formål at skabe en individuel Geo-CMS, der indeholder højeste sikkerhedsstandarder og en moralsk kode. Det blev hurtigt til en rigtig forretning takket være god feedback og anmeldelser fra et voksende samfund. I dag er vi glade for at tilføje vores partnerskab med Mapzen som en anden milepæl i Maps Marker Pro's historie.

Vi valgte at samarbejde med Mapzen ikke kun fordi deres produkt er fremragende, men fordi vi deler de samme værdier. Vi tror begge på kraften i åbenhed og dens sociale, politiske og økonomiske værdi.

Mens data af offentlig interesse bestemt bør være åbne, skal dine egne, personlige data altid holdes private og sikkert krypteret: Derfor gemmer Maps Marker Pro aldrig dine geolocationdata, bruger https som standard og holder op med de nyeste sikkerhedsstandarder (se vores fortrolighedspolitik for flere detaljer). Med hyppige opdateringer tilføjer vi også jævnligt nye funktioner, og vi dokumenterer hårdt alt, hvad vi har blog.

Vi arbejder hårdt for at sikre, at Maps Marker Pro ikke kun fungerer godt, men at hvordan det fungerer er i overensstemmelse med bedste praksis for etisk kodning. Gigantiske kortlægningsplatforme indsnævrer deres brugers muligheder med en proprietær tilgang og handler stadig mere tvivlsomme med hensyn til privatlivets fred. Det er ikke sådan vi tænker, og det er ikke det, vi vil tvinge til vores brugere.

Som standard bruger Maps Marker Pro nu Mapzen Search at omdanne adresser til bredde- og længdegradsværdier. Det er muligt på grund af Mapzens nylige innovation for at give nøglefri adgang til deres service uden obligatorisk brugerregistrering. (For dem, der arbejder især med Maps Marker Pro-importør og API'er, anbefaler vi at registrere en gratis Mapzen API-nøgle, der giver mulighed for at gå fra 1,000 anmodninger / dag, 1 anmodning / sekund og 6 anmodninger / minut, som du får med nøglefri adgang op til 30,000 anmodninger / dag og 6 anmodninger / sekund. Men det er op til dig.)

Vi er stolte af at sige det ved at samarbejde med Mapzen vi tilføjer ikke kun en fremragende service, men friheden for åbenhed til Maps Marker Pro.

Så hvis du leder efter en måde at dele dine yndlingssteder og -spor på dit eget WordPress-websted, kan du prøve Maps Marker Pro. Vi er glade for at byde dig velkommen blandt vores rækker af vores fantastiske brugerfællesskab!

Læs hele funktionsliste, test live demo eller få din gratis 30-dages prøveperiode.

Efterlad en kommentar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X