Info: dette er ikke endringsloggen for siste stabile versjon 4.13.1
se alle skiftelogger

Leaflet Maps Marker Pro v1.0 er tilgjengelig

Det hele startet 8. oktober 2011: Jeg deltok på hackathon CreateCamp Wien hvor vi kunne teste en ny utgivelse av WMTS API fra byen Wien som ble gjort tilgjengelig gjennom byens åpent datasatsing (som har utviklet seg til et av de ledende åpne datatiltakene i hele Europa til nå).

Sindre Wimberger, en venn med utvikler, holdt på med noen showcases med Leaflet.js - som jeg ikke visste før den helgen. Som jeg alltid har vært opptatt med for det meste WordPress prosjekter, Lurte jeg på om det fantes noen plugin ved å bruke Leaflet. Siden det ikke var noen plugin tilgjengelig, begynte jeg å jobbe med Leaflet Maps Marker. Sindre var så snill å hjelpe meg med å overvinne noen innledende problemer - takk igjen Sindre!

Etter 2,5 måneders utvikling vurderte jeg kvaliteten som god nok til å gi ut v1.0 1. januar 2012 - med en timing som ikke kunne ha vært bedre: Google hadde begynt å lade for innebygd kart, folk lette etter alternativer.

Da utviklet ting seg raskere enn jeg hadde forestilt meg og på slutten av 2012 kunne jeg se tilbake til et intenst år, som kostet meg mye søvn (jeg utvikler fremdeles prosjektet på fritiden), men gjorde meg ganske stolt da jeg så ved nøkkeltall:

Det var i desember 2012. Nå rundt syv måneder senere har disse tallene nesten doblet seg:

Som du kan forestille deg, det å utvikle og vedlikeholde et så stort prosjekt, gir ikke mye tid til andre prosjekter (som jeg har jobbet med for å leve av http://www.ihrwebprofi.at). Så sommeren 2012 tok jeg derfor beslutningen om å begynne å utvikle en proversjon basert på en freemium-modell. Dette vil (forhåpentligvis) generere nok inntekter for å kunne konsentrere oss fullt om fremtidig utvikling, vedlikehold og støtte - uten å “bli tvunget” til å jobbe med andre prosjekter for å tjene til livets opphold for meg, min kone og mine to herlige barn 🙂

Mine første planer var å gi ut pro v1.0 innen utgangen av 2012, men lanseringen måtte bli forsinket igjen og igjen. Min kone sluttet å spørre "er du ferdig ennå?" etter noen uker, og jeg håper jeg kunne overbevise her om at jeg trengte mer tid for å holde kvaliteten høy og for å levere en god brukeropplevelse. 😉

Nå, rundt 19 måneder etter at jeg først begynte å jobbe med pluginen min, er jeg veldig stolt over å kunngjøre at Leaflet Maps Marker Pro v1.0 er tilgjengelig. Jeg har lyttet til tilbakemeldingene dine, og mange av funksjonsforespørslene dine gjorde det til v1.0 - de som ikke er med på veikart for en senere løslatelse. Gratisversjonen vil selvsagt bli vedlikeholdt videre, selv om ikke alle nye funksjoner gjør den til gratisversjonen (det er derfor den kalles en freemium-modell 😉)

Leaflet Maps Marker Pro er en egen plugin, som du kan teste 30 dager gratis uten forpliktelser. Pro plugin-installasjonsprogrammet kan være ned her eller du kan bruke den integrerte pro-oppgradereren som jeg la til gratis versjon 3.6.
Uansett er oppgradering enkelt: pro-versjonen gjenbruker alle innstillinger og kart du opprettet med gratisversjonen. Og hvis du ikke ønsker å kjøpe en lisensnøkkel etter den gratis 30 dagers prøveperioden, kan du alltid bytte tilbake til gratisversjonen uten å miste data.

Leaflet Maps Marker Pro er tilgjengelig som lisens for ett sted eller med volumrabatter som en 5/25/100/250/500 eller 1000 pakkelisens (se butikk for priser). En lisensnøkkel er gyldig for et antall domener (for eksempel: 5 pakkelisenser = 1 lisensnøkkel som er gyldig for 5 domener) og utløper ikke. En lisensnøkkel inkluderer også ett års tilgang til plugin-oppdateringer og støttesystemet. Etter et år vil jeg anbefale å forlenge tilgangen til oppdateringer og støtte for 50% av den opprinnelige pakkeprisen for å holde plugin-en oppdatert og trygg - uansett: dette gjenopptas, men valgfritt - Leaflet Maps Marker Pro won´ slutter å jobbe etter 1 år - du kan ikke hente pluginoppdateringer og support lenger.

For mer informasjon om tjenestene som tilbys, vennligst sjekk ut Vilkår for bruk side og personvernregler, som jeg satte opp for å informere deg om hvordan dataene dine brukes.

Så la meg nå vise høydepunktene fra Leaflet Maps Marker Pro:

integrasjon av den nyeste leaflet.js-versjonen

pro-feature-brosjyreLeaflet Maps Marker Pro støtter den nyeste leaflet.js-versjonen, som er kjernebiblioteket som brukes til å vise kart.

Hovedpunkter:

 • støtte for IE10 berøringsenheter
 • støtte for Metro-apper
 • en mye bedre implementering av panorering av treghet
 • forbedret zoom-animasjonskurve for en bedre følelse av overal
 • forbedret rullehjulszoom for å være mer responsiv
 • hånd markører for å dra
 • optimalisert zoomkontrolldesign

Men den virkelige kraften til leaflet.js-versjonen som brukes i Leaflet Maps Marker pro kommer med omtrent hundre subtile forbedringer og bugfixes, noe som forbedrer brukervennlighet, ytelse og den generelle "følelsen" for å bla gjennom kartet enda lenger.

For Leaflet Maps Marker Pro v1.1 planlegger jeg å integrere v0.6.3 - det gjorde det bare ikke lenger i v1.0-utgivelsen.

Klikk her for å få full endringslogg for leaflet.js v0.5.1 som for øyeblikket er integrert i proversjonen

mobiloptimaliserte kart ved bruk av native javascript i stedet for jQuery

pro-preview-no-jqueryKart vil bli lastet mye raskere med Leaflet Maps Marker Pro - spesielt på mobile enheter - ettersom ingen jQuery er nødvendig lenger for å vise kart i frontend. Dette reduserer nedlastningsstørrelsen på hvert kart med omtrent 90 kb og minimerer også nettleseressursene som er nødvendige for å vise kart.

alternativet for å fjerne MapsMarker.com tilbakekoblinger

Leaflet Maps Marker Pro lar deg skjule MapsMarker.com-tilbakekoblinger fra kart, KML-filer og fra Wikitude-appen:

help-tilbakekobling

help-tilbakekobling-KML

pro-feature-Wikitude-tilbakekobling

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

Markør clustering

Leaflet Maps Marker Pro lar deg lage vakkert animerte markørklynger for lagkart:

help-clustering
Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

HTML5 kart på fullskjerm

help-fullskjermLeaflet Maps Marker Pro lar deg legge til en fullskjerm-knapp på kartene. Hvis du klikker på denne knappen, åpnes et HTML5-skjerm med fullskjerm uten å forlate siden du ser på.

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

Minimaps

Leaflet Maps Marker Pro lar deg legge til et lite kart i hjørnet som viser det samme som hovedkartet med et angitt zoomforskyvning:

help-minimap

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

støtte for mobilnett app for fullskjermskart og optimalisert visningsport for mobil

Med Leaflet Maps Marker Pro kan du lagre koblingen til fullskjermkartet til startskjermen på iOS-enheter og åpne kartet på nytt med et valgfritt lanseringsbilde som webapp - noe som betyr visningen av kartet i fullskjermmodus uten adresselinje:

help-webapp

Videre vurderes visningen av enheten som brukes, noe som resulterer i optimalisert visning av kart på fullskjerm, spesielt på mobile enheter:

pro-feature-view-mobil

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

tilpasset Google Maps-styling

Leaflet Maps Marker Pro lar deg enkelt tilpasse presentasjonen av standard Google-basekart, endre den visuelle visningen av elementer som veier, parker og bebygde områder:

help-google-styling-preview

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

QR-koder med tilpasset bakgrunn

Leaflet Maps Marker Pro lar deg bruke tilpassede bakgrunner for QR-koder.

help-visualead

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

Google Adsense for maps integrasjon

Leaflet Maps Marker Pro støtter Google Adsense for maps. Dette lar deg legge til forskjellige typer annonser på Google-kartene dine:

help-adsense

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

last opp ikon-knappen og tilpasset ikonkatalog

Det blir enklere å laste opp nye ikoner med Leaflet Maps Marker Pro - ikke lenger trenger å bruke en FTP-klient, bare klikk på den nye opplastningsknappen og enkelt legge til nye ikoner fra WordPress adminområde:

pro-feature-ikon-opplasting

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

sikkerhetskopiering og gjenoppretting av innstillinger

Leaflet Maps Marker Pro lar deg ta sikkerhetskopi og gjenopprette innstillingene, noe som gjør det mulig å raskt skifte mellom forskjellige plugin-profiler. Dette er spesielt nyttig hvis du vil distribuere plugin-modulen med tilpasset konfigurasjon på flere nettsteder:

forhåndsvisning-backup-gjenoppretting-innstillinger

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

MapsMarker API

Administrer markørene og lagene dine gjennom et svært tilpassbar REST API, som støtter GET & POST-forespørsler, JSON og XML som formater og ble utviklet med fokus på sikkerhet.

pro-preview-mapsmarker-api

For mer informasjon, gå til MapsMarker API-dokumenter

Avansert nylig markørwidget

Leaflet Maps Marker Pro lar deg tilpasse hvilke markører og lag som skal inkluderes eller ekskluderes i den nylige markørwidgeten:

pro-preview-avansert-widget full

Videre kan du også fjerne attribusjonslenken fra den nyeste markørwidgeten:

pro-preview-avansert-widget-noattribution

Klikk her for å få mer informasjon om denne profffunksjonen

Vi jobber hardt med å levere den beste kartleggingsløsningen tilgjengelig for WordPress - hjelper deg å dele dine favorittpunkter. Derfor er vi forpliktet til kontinuerlig å forbedre Leaflet Maps Marker Pro. Nedenfor finner du noen høydepunkter fra vårt veikart for utvikling - hvis en viktig mangler for deg, gi oss beskjed, og vi vil sjekke om vi kan inkludere det i en fremtidig utgivelse:

 • filtrering markører på frontend
 • støtte for visning av ruter (GPX)
 • støtte for visning av KML-filer
 • legge til markører fra frontend
 • støtte for Google Street View
 • import og eksportfunksjon for markører og lag
 • bedre integrasjon i publikasjonsarbeidsflyten (legge til markører fra innlegg eller som tilpasset innleggstype)
 • støtte for lanseringslinker fra Wikitude AR
 • søk etter markører på frontend
 • tegne trekk som polyliner, polygoner, rektangler, sirkler og markører på kart
 • e-postvarsling om markør / laghandlinger
 • tilordne markører til flere lag
 • støtte for permalinks (http://your-domain.com/maps/marker/1/kml)
 • støtte for andre geokodingstjenester enn Google Steder
 • bedre integrasjon med andre plugins (Google XML Sitemap, kontaktskjema 7, Event Organizer ...)

De veikart finner du også her - Hvis en funksjon du leter etter mangler, kan du legge til en kommentar der!

Husk at sannsynligvis innen september vil jeg starte et tilknyttet program. Dette vil tillate deg å markedsføre Leaflet Maps Marker Pro og automatisk få en avsetning for hver solgte lisenspakke. Hvis du vil bli informert når tilknyttet program lanseres, følg @MapsMarker på twitter, på Facebook , Google+ eller abonner på nyheter via RSS eller via RSS / e-post.

Ikke nøl med å gjøre det komme i kontakt - Jeg vil gjerne svare på spørsmålet ditt!

Hvis du ikke har noen spørsmål, vil jeg være glad hvis du gjør det prøvde proversjonen ????

robertharm-140x185

Robert

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X