Gratis kartene dine! Maps Marker Pro samarbeider med Mapzen

Vi er glade for å kunngjøre at Maps Marker Pro samarbeider med Mapzen, en åpen, bærekraftig og tilgjengelig kartleggingsplattform.

mapzen-search-large

Da Maps Marker Pro-grunnlegger Robert Harm begynte å jobbe med pluginen for tre år siden, begynte det som et morsomt sideprosjekt ved et åpent datahakathon i hjembyen Wien, Østerrike. Med Maps Marker Pro hadde han som mål å lage en individuell Geo-CMS som har høyeste sikkerhetsstandarder og en moralsk kode. Det ble raskt til en virkelig virksomhet, takket være gode tilbakemeldinger og anmeldelser fra et voksende samfunn. I dag er vi glade for å legge til vårt partnerskap med Mapzen som en annen milepæl i Maps Marker Pro sin historie.

Vi valgte å samarbeide med Mapzen ikke bare fordi deres produkt er utmerket, men fordi vi deler de samme verdiene. Vi tror begge på kraften til åpenhet og dens sosiale, politiske og økonomiske verdi.

Mens data av offentlig interesse absolutt bør være åpne, bør dine egne, personlige data alltid holdes private og kryptert på en sikker måte: Det er grunnen til at Maps Marker Pro aldri lagrer dine geolokasjonsdata, bruker https som standard og holder følge med de nyeste sikkerhetsstandardene (se vår personvernregler for flere detaljer). Med hyppige oppdateringer legger vi også regelmessig til nye funksjoner, og vi dokumenterer heftig alt på vår blog.

Vi jobber hardt for å sikre at Maps Marker Pro ikke bare fungerer bra, men at hvordan det fungerer er i samsvar med beste praksis for etisk koding. Gigantiske kartleggingsplattformer begrenser brukernes alternativer med en proprietær tilnærming og handler stadig tvilsomme når det gjelder personvernhensyn. Det er ikke slik vi tenker, og det er ikke det vi ønsker å tvinge til brukerne våre.

Som standard bruker Maps Marker Pro nå Mapzen Søk for å gjøre adresser om til bredde- og lengdegradverdier. Det er mulig på grunn av Mapzens nyere innovasjon for å gi nøkkelfri tilgang til tjenesten deres, uten obligatorisk brukerregistrering. (For de som jobber spesielt med Map Marker Pro-importør og API-er, anbefaler vi å registrere en gratis Mapzen API-nøkkel, som lar deg gå fra 1,000 1 forespørsler / dag, 6 forespørsel / sekund og 30,000 forespørsler / minutt som du får med den nøkkelfrie tilgangen opptil 6 XNUMX forespørsler / dag og XNUMX forespørsler / sekund. Men det er opp til deg.)

Vi er stolte av å si det ved å samarbeide med Mapzen vi legger ikke bare til en utmerket service, men åpenheten til Maps Marker Pro.

Så hvis du leter etter en måte å dele favorittstedene og sporene dine på ditt eget WordPress-nettsted, kan du prøve Maps Marker Pro. Vi vil gjerne ønske deg velkommen blant rekkene i vårt fantastiske brukerfellesskap!

Les hele funksjonsliste, test live demo eller få din gratis 30-dagers prøveversjon.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X