Trenger du støtte? les meg først!

Før du åpner en ny supportbillett, kan du lese følgende trinn som gir deg en retningslinje for hvordan du skal takle de vanligste problemene:

1. Sjekk om spørsmålet ditt allerede er besvart i vår kunnskapsbase. Hvis du ikke finner svar, kan du prøve følgende ting, siden dette er de vanligste årsakene til problemer:
  2. Hvis du bruker bufring-plugins / cache-løsninger på serveren din, må du fjerne eventuelle involverte hurtigbuffere.
  3. deaktiver alle andre plugins, men Maps Marker Pro, og sjekk om problemet ditt er løst. Hvis ja, kan du identifisere den inkompatible plugin-enheten ved å aktivere plugins en-for-en på nytt. Hvis du fant den inkompatible plugin, vær så snill åpne en støtte billett slik at vi kan sjekke om vi kan løse problemet.
  4. Hvis dette ikke hjalp, kan du prøve å bytte til et standard WordPress-tema som TwentySixteen og sjekke om problemet vedvarer. Hvis ikke, vær så snill åpne en støtte billett
  5. Hvis problemet ditt fortsatt vedvarer, vennligst åpne en ny supportbillett og ikke glem å ta med følgende informasjon:
    - lenke til nettstedet / kartet ditt der vi kan se på problemet - de fleste glemmer dette, som er som å ha et bilproblem og be mekanikeren ordne det via telefon 🙂
    - info hvilken plugin-versjon du bruker (vi anbefaler alltid å bruke den nyeste versjonen)
    - ting du allerede har sjekket for å løse problemet

Vi hjelper deg gjerne med å løse problemet ditt!

Ranger denne artikkelen
en English
X