Info: detta är inte ändringsloggen för senaste stabila version 4.14.3
se alla växlar

Leaflet Maps Marker Pro v1.0 är tillgänglig

Det hela började den 8 oktober 2011: Jag deltog i hackathon CreateCamp Wien där vi kunde testa en ny utgåva av WMTS API från staden Wien som gjordes tillgänglig via stadens öppet datainitiativ (som har utvecklats till ett av de ledande öppna datainitiativen i hela Europa fram till nu).

Sindre Wimberger, en vän med utvecklare, gjorde några utställningar med Leaflet.js - som jag inte visste innan den helgen. Som jag alltid har varit upptagen med mestadels WordPress projekt, Jag undrade om det fanns någon plugin med Leaflet. Eftersom det inte fanns någon plugin tillgänglig började jag arbeta med Leaflet Maps Marker. Sindre var så snäll att hjälpa mig att övervinna några initiala problem - tack igen Sindre!

Efter 2,5 månaders utveckling ansåg jag kvaliteten tillräckligt bra för att släppa v1.0 den 1 januari 2012 - med en tidpunkt som inte kunde ha varit bättre: Google hade börjat debitera för inbäddning av kartor, människor letade efter alternativ.

Då utvecklades saker snabbare än jag hade föreställt mig och i slutet av 2012 kunde jag se tillbaka till ett intensivt år, vilket kostade mig mycket sömn (jag utvecklar fortfarande projektet på min fritid), men gjorde mig ganska stolt när jag tittade vid nyckeltal:

Det var i december 2012. Nu cirka sju månader senare har dessa siffror nästan fördubblats:

Som ni kan föreställa er, utvecklar och underhåller ett så stort projekt inte mycket tid åt andra projekt (som jag har arbetat med för att leva på http://www.ihrwebprofi.at). Så sommaren 2012 fattade jag därför beslutet att börja utveckla en proversion baserad på en freemium-modell. Detta kommer (förhoppningsvis) att generera tillräckligt med intäkter för att kunna fullständigt koncentrera sig på den framtida utvecklingen, underhållet och stödet - utan att ”tvingas” att arbeta på andra projekt för att tjäna en försörjning för mig, min fru och mina två härliga barn 🙂

Mina första planer var att släppa pro v1.0 i slutet av 2012, men lanseringen måste försenas om och om igen. Min fru slutade fråga "är du klar ännu?" efter några veckor och jag hoppas att jag kunde övertyga här om att jag behövde mer tid för att hålla kvaliteten hög och för att ge en bra användarupplevelse. 😉

Nu, ungefär 19 månader efter att jag först började arbeta med min plugin, är jag mycket stolt över att meddela att Leaflet Maps Marker Pro v1.0 är tillgängligt. Jag har lyssnat på din feedback och många av dina funktionsförfrågningar gjorde det till v1.0 - de som inte är med på färdplan för en senare utgåva. Gratisversionen kommer naturligtvis att underhållas ytterligare, även om inte alla nya funktioner kommer att göra den till den gratis versionen (det är därför den kallas en freemium-modell 😉)

Leaflet Maps Marker Pro är ett separat plugin som du kan testa 30 dagar gratis utan några skyldigheter. Pro plugin-installationsprogrammet kan vara det ner här eller så kan du använda den integrerade pro-uppgraderaren som jag har lagt till gratis version 3.6.
Hur som helst, det är enkelt att uppgradera: proversionen återanvänder alla inställningar och kartor som du skapade med gratisversionen. Och om du inte vill köpa en licensnyckel efter den kostnadsfria 30-dagarsversionen kan du alltid byta tillbaka till gratisversionen utan att tappa data.

Leaflet Maps Marker Pro är tillgängligt som en enda licens eller med volymrabatter som en 5/25/100/250/500 eller 1000 paketlicens (se butik för prissättning). En licensnyckel är giltig för ett antal domäner (till exempel: 5 paketlicenser = 1 licensnyckel giltig för 5 domäner) och löper inte ut. En licensnyckel innehåller också ett års åtkomst till plugin-uppdateringar och supportsystemet. Efter ett år rekommenderar jag att du förlänger din åtkomst till uppdateringar och support för 50% av det ursprungliga paketpriset för att hålla ditt plugin uppdaterat och säkert - ändå: detta återupptas, men valfritt - Leaflet Maps Marker Pro won ' sluta fungera efter 1 år - du kan inte hämta plugin-uppdateringar och support längre.

För mer information om de tjänster som tillhandahålls, vänligen kolla in Användarvillkor sida och den integritetspolicy, som jag skapade för att informera dig om hur dina data används.

Så låt mig nu visa dig höjdpunkterna i Leaflet Maps Marker Pro:

integration av den senaste versionen av leaflet.js

pro-funktions broschyrLeaflet Maps Marker Pro stöder den senaste versionen av leaflet.js, som är kärnbiblioteket som används för att visa kartor.

Viktiga höjdpunkter:

 • stöd för IE10-beröringsenheter
 • stöd för Metro-appar
 • en mycket bättre implementering av panoreringströghet
 • förbättrad zoom animationskurva för en bättre känsla överal
 • förbättrad zoomhjul för att bli mer lyhörd
 • handmarkörer för att dra
 • optimerad zoomkontrolldesign

Men den verkliga kraften i leaflet.js-versionen som används i Leaflet Maps Marker pro kommer med cirka hundra subtila förbättringar och bugfixes, vilket förbättrar användbarhet, prestanda och övergripande "känsla" för att surfa på kartan ännu längre.

För Leaflet Maps Marker Pro v1.1 planerar jag att integrera v0.6.3 - det gjorde det bara inte längre i v1.0-utgåvan.

Klicka här för att få fullständig changelog för leaflet.js v0.5.1 som för närvarande är integrerad i proversionen

mobiloptimerade kartor genom användning av native javascript istället för jQuery

pro-preview-no-jqueryKartorna laddas mycket snabbare med Leaflet Maps Marker Pro - speciellt på mobila enheter - eftersom det inte behövs någon jQuery längre för att visa kartor i frontend. Detta minskar nedladdningsstorleken på varje karta med cirka 90 kb och minimerar också webbläsarresurserna som behövs för att visa kartor.

alternativet för att ta bort MapsMarker.com bakåtlänkar

Med Leaflet Maps Marker Pro kan du dölja MapsMarker.com-bakåtlänkar från kartor, KML-filer och från Wikitude-appen:

hjälp-bakåtlänk

hjälp-bakåtlänk-kml

pro-funktions Wikitude-bakåt

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

Markörkluster

Med Leaflet Maps Marker Pro kan du skapa vackert animerade markörkluster för lagerkartor:

help-klustring
Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

HTML5 helskärmskartor

hjälp-helskärmMed Leaflet Maps Marker Pro kan du lägga till en fullskärmsknapp på kartorna. Om du klickar på den här knappen öppnas en HTML5-fullskärmskarta utan att lämna sidan du för närvarande tittar på.

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

Minimaps

Med Leaflet Maps Marker Pro kan du lägga till en liten karta i hörnet som visar samma sak som huvudkartan med en inställd zoomförskjutning:

help-Mini

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

stöd för mobil webbapp för fullskärmskartor och optimerad mobilvy

Med Leaflet Maps Marker Pro kan du spara länken till fullskärmskartan till hemskärmen på iOS-enheter och öppna kartan igen med en valfri startbild som webbapp - vilket betyder att kartan visas i fullskärmsläge utan adressfält:

hjälp-webbapp

Vidare beaktas visningen av den använda enheten, vilket resulterar i optimerad visning av fullskärmskartor särskilt på mobila enheter:

pro-funktionsvisnings-mobile

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

anpassad Google Maps-styling

Med Leaflet Maps Marker Pro kan du enkelt anpassa presentationen av de vanliga Google-baskartorna och ändra den visuella visningen av sådana element som vägar, parker och bebyggda områden:

hjälp-google-styling-förhandsvisning

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

QR-koder med anpassade bakgrunder

Med Leaflet Maps Marker Pro kan du använda anpassade bakgrunder för QR-koder.

hjälp-visualead

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

Google Adsense för kartor integration

Leaflet Maps Marker Pro stöder Google Adsense för kartor. Detta gör att du kan lägga till olika typer av annonser på dina Google maps:

hjälp-adsense

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

ladda upp ikonknappen & anpassad ikonkatalog

Att ladda upp nya ikoner blir enklare med Leaflet Maps Marker Pro - du behöver inte längre använda en FTP-klient, bara klicka på den nya uppladdningsknappen och lägg till nya ikoner från WordPress adminområdet:

pro-funktion-icon-upload

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

säkerhetskopiering och återställning av inställningar

Med Leaflet Maps Marker Pro kan du säkerhetskopiera och återställa dina inställningar vilket gör det möjligt att snabbt växla mellan olika pluginprofiler. Detta är särskilt användbart om du vill distribuera plugin med anpassad konfiguration på flera webbplatser:

preview-backup-återställning-inställningar

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

MapsMarker API

Hantera dina markörer och lager genom ett mycket anpassningsbart REST-API, som stöder GET & POST-förfrågningar, JSON & XML som format och utvecklades med fokus på säkerhet.

pro-förhandsgranskning-mapsmarker-api

Mer information finns i MapsMarker API-dokument

Avancerad ny markörwidget

Med Leaflet Maps Marker Pro kan du anpassa vilka markörer och lager som ska inkluderas eller uteslutas i den senaste markörwidgeten:

pro-preview-avancerad widget full

Dessutom kan du ta bort attributlänken från den senaste markörwidgeten:

pro-preview-avancerad widget-noattribution

Klicka här för att få mer information om den här pro-funktionen

Vi arbetar hårt för att leverera den bästa kartläggningslösningen som finns tillgänglig för WordPress - hjälper dig att dela dina favoritplatser. Därför förbinder vi oss att ständigt förbättra Leaflet Maps Marker Pro. Nedan hittar du några höjdpunkter från vår utvecklingskarta - om en viktig saknas för dig, låt oss veta så kontrollerar vi om vi kan inkludera det i en framtida utgåva:

 • filtrering markörer på frontend
 • stöd för visning av rutter (GPX)
 • stöd för visning av KML-filer
 • lägga till markörer från frontend
 • stöd för Google Street View
 • import och exportfunktion för markörer och lager
 • bättre integration i publiceringsarbetsflödet (lägg till markörer från inlägg eller som anpassad inläggstyp)
 • stöd för lanseringslänkar för Wikitude AR
 • sök efter markörer på frontend
 • Rita funktioner som polyliner, polygoner, rektanglar, cirklar och markörer på kartor
 • e-postmeddelande om markör / lageråtgärder
 • tilldela markörer till flera lager
 • stöd för permalänk (http://your-domain.com/maps/marker/1/kml)
 • stöd för andra geokodningstjänster än Google Places
 • bättre integration med andra plugins (Google XML Sitemap, Kontaktformulär 7, Event Organizer ...)

Vårt färdplan kan också hittas här - Om en funktion du letar efter saknar, lägg till en kommentar där!

Kom ihåg att antagligen i september kommer jag att lansera ett filialprogram. Detta gör att du kan marknadsföra Leaflet Maps Marker Pro och automatiskt få en avsättning för varje sålt licenspaket. Om du vill bli informerad när affiliate-programmet startas, följ @MapsMarker på twitter, på Facebook, Google+ eller prenumerera på nyheter via RSS eller via RSS / e-post.

Tveka inte att göra det komma i kontakt - Jag skulle gärna svara på din fråga!

Om du inte har några frågor, skulle jag vara glad om du gav proversionen ett försök 😉

robertharm-140x185

Robert

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X