Gratis dina kartor! Maps Marker Pro samarbetar med Mapzen

Vi är glada att kunna meddela att Maps Marker Pro samarbetar med Mapzen, en öppen, hållbar och tillgänglig kartläggningsplattform.

mapzen-search-large

När Maps Marker Pro-grundaren Robert Harm började arbeta med plugin-programmet för tre år sedan, började det som ett roligt sidoprojekt vid en öppen datahackathon i hans hemstad Wien, Österrike. Med Maps Marker Pro siktade han på att skapa en individuell Geo-CMS som har högsta säkerhetsstandarder och en moralisk kod. Det blev snabbt till ett riktigt företag tack vare bra feedback och recensioner från ett växande samhälle. Idag är vi glada att lägga till vårt partnerskap med Mapzen som en annan milstolpe i Maps Marker Pro: s historia.

Vi valde att samarbeta med Mapzen inte bara för att deras produkt är utmärkt, utan för att vi delar samma värden. Vi tror båda på kraften i öppenhet och dess sociala, politiska och ekonomiska värde.

Medan uppgifter av allmänt intresse definitivt borde vara öppna, ska dina egna, personliga uppgifter alltid hållas privata och säkert krypterade: Det är därför som Maps Marker Pro aldrig lagrar dina geolokationsdata, använder https som standard och följer de senaste säkerhetsstandarderna (se vår integritetspolicy för mer detaljer). Med ofta uppdateringar lägger vi också regelbundet till nya funktioner och vi dokumenterar hårt allt på vår blogg.

Vi arbetar hårt för att se till att Maps Marker Pro inte bara fungerar bra, men att det fungerar i enlighet med bästa praxis för etisk kodning. Gigantiska kartplattformar begränsar användarnas alternativ med en egenutvecklad strategi och agerar alltmer ifrågasatta när det gäller sekretessproblem. Det är inte så vi tänker, och det är inte det vi vill tvinga på våra användare.

Som standard använder Maps Marker Pro nu Mapzen Sök för att göra adresser till bredd- och longitudvärden. Det är möjligt på grund av Mapzens senaste innovation för att ge nyckelfri åtkomst till deras tjänst utan obligatorisk användares registrering. (För de som arbetar särskilt med Map Marker Pro-importör och API: er rekommenderar vi att du registrerar en gratis Mapzen API-nyckel, som tillåter upp till 1,000 1 förfrågningar / dag, 6 begäran / sekund och 30,000 förfrågningar / minut som du får med nyckellös åtkomst upp till 6 XNUMX förfrågningar / dag och XNUMX förfrågningar / sekund. Men det är upp till dig.)

Vi är stolta över att säga det genom att samarbeta med Mapzen vi lägger inte bara till en utmärkt service utan friheten för öppenhet för Maps Marker Pro.

Så om du letar efter ett sätt att dela dina favoritplatser och spår på din egen WordPress-webbplats kan du prova Maps Marker Pro. Vi skulle gärna välkomna dig bland våra fantastiska användarsamhällen!

Läs hela Funktionslista, testa demo eller få din gratis 30-dagars rättegång.

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

en English
X