Behöver du stöd? läs mig först!

Innan du öppnar en ny supportbiljett, läs följande steg som ger dig en riktlinje för hur du hanterar de vanligaste problemen:

1. Kontrollera om din fråga redan besvaras i vår kunskapsbas. Om du inte hittar ett svar, försök följande saker nästa, eftersom det här är de vanligaste orsakerna till problem:
  2. om du använder några cache-plugins / cachelösningar på din server, rensa alla inblandade cachar.
  3. inaktivera alla andra plugins men Maps Marker Pro och kontrollera om problemet har lösts. Om ja, identifiera det inkompatibla plugin genom att återaktivera plugins en-för-en. Om du hittade den inkompatibla plugin, snälla öppna en supportbiljett så att vi kan kontrollera om vi kan lösa problemet.
  4. om detta inte hjälpte kan du försöka byta till ett standard WordPress-tema som TwentySixteen och kontrollera om problemet kvarstår. Om inte, snälla öppna en supportbiljett
  5. Om ditt problem fortfarande kvarstår, snälla öppna en ny supportbiljett och glöm inte att inkludera följande information:
    - Länk till din webbplats / karta där vi kan ta en titt på problemet - de flesta glömmer det här, vilket är som att ha ett bilproblem och be mekanikern att fixa det via telefon 🙂
    - info vilken pluginversion du använder (vi rekommenderar att du alltid använder den senaste versionen)
    - saker du redan har kontrollerat för att lösa problemet

Vi hjälper dig gärna med att lösa ditt problem!

Betygsätt den här artikeln
en English
X